JOHN FRUSCIANTE VE FLEA YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİ

JOHN FRUSCIANTE VE FLEA YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİ


İşte görmek istediğimiz kareler


2009 yılında Red Hot Chilli Pepper kadrosundan ayrıldığını açıklayan yaşayan en yaratıcı gitaristlerden biri olan John Frusciante, uzun yıllar birlikte aynı grupta yer aldığı arkadaşı Flea ile yıllar sonra Los Angeles’ta bir araya geldi.

Olaysız bir ayrılık yaşanmamasına rağmen RHCP’nin 2012 yılındaki Rock’n Roll Hall of Fame’e kabul törenine katılmayıp herkesi şaşırtan John Frusciante ve Frusciante’ye olan saygılarını ayrılıktan sonra verdikleri röportajlarda da dile getiren RHCP ikilisinden kimse yıllardır bir araya gelmemişti. Bu sessizliği RHCP tarafından ilk bozan ise Flea oldu. Blood Sugar Sex Magik, By The Way ve Stadium Arcadium gibi albümler olmak üzere birlikte birçok işe imza atan ikili, 11 yıl sonra Los Angeles’ta bir boks maçında bir araya geldi.

Birlikte gayet neşeli e eğlenirken fotoğrafları basına yansıyan ikili, ister istemez akıllara acaba bir geri dönüş ya da ortak bir proje olabilir mi sorularını getirdi. Şu anda kendi solo albümüyle uğraşan RHCP’nin Frusciante’den sonraki gitaristi Josh Klinghoffer‘ın Frusciante ayrılmadan önce bile grubun bir parçası olduğu ve tekrar perde arkasına çekilme ihtimali bizim gönlümüzde her zaman devam ediyor.