DAMON ALBARN YENİ BİR GORILLAZ ALBÜMÜNE HAZIR

DAMON ALBARN YENİ BİR GORILLAZ ALBÜMÜNE HAZIR


Ver ver ver ver


Yedi yıl bekledikten sonra 2017 ve 2018’de iki albüm birden yayınlayan Gorillaz, bir albüm daha yayınlayacak gibi gözüküyor.

Gorillaz-12-with-Peven-Everett

Şu sıralar tekrar birleşen The Good, The Bad & The Queen’in albümüyle meşgul olan Damon Albarn, bu görevini tamamladıktan sonra tekrar Gorillaz’a geri dönebileceğini açıkladı. Geçtiğimiz gün Radio FM4’da bir podcast’e misafir olan Albarn, “Aklımda bir tane daha Gorillaz albümü kaydetmek var ama kendime bunu düşünmeye bile izin vermiyorum. Çünkü şu anda başka projelere odaklanmış durumdayım ve kafamı çok fazla bölmek istemiyorum. Ama ABD’den döndükten sonra hala Gorillaz albümü isteyen birileri varsa kaydetmeye hazırım.” açıklamasını yaptı.

Albarn’ın bahsettiği ABD dönüşünün bu sene içinde olmayacağını biliyoruz. Çünkü The Good, The Bad & The Queen ile yakın zamanda çıkacağı turne 2019’a kadar sürecek ama 2019’da yeni bir Gorillaz albümü neden istemeyelim? 2017’deki Humanz’ı yayınlayıp “arta kalan dediği” ama bizce Humanz’dan daha başarılı bir albüm olan The Now Now’ı paylaşan Albarn, belki bu ivmeyle yeni bir Demon Days ortaya çıkartır.

Damon Albarn’ın verdiği röportajı buradan dinleyebilirsiniz.