STAR WARS’UN TV UYARLAMASININ BAŞROLÜ PEDRO PASCAL OLDU

STAR WARS’UN TV UYARLAMASININ BAŞROLÜ PEDRO PASCAL OLDU


The Mandalorian gümbür gümbür


Jon Favreau’nun senaryosunu yazıp yapımcılığını üstleneceği, Disney’in Star Wars evrenini televizyona taşıyacağı The Mandalorian’ın kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

,

Mart ayında böyle bir projenin varlığını, geçtiğimiz ay da konusunu öğrendiğimiz Star Wars’un kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Diziden paylaşılan ilk görselde Boba Fett’i Tatooine’i hatırlatan bir gezegende, pazar alanında yürürken görmüştük. İsmini Boba Fett’in Mandalore gezegeninden kaçış hikayesinden alan dizi, Jango ile Boba Fett’in hikâyesini anlatacak ve başrolünde Pedro Pascal’ı izleyeceğiz.

Disney’in Disney+ isimli  streaming servisinden yayınlayacağı ilk yapım olma özelliğine sahip  The Mandalorian isimli dizinin ilk sezonunda yönetmen koltuğu da geçit töreni gibi olacak. Dave FiloniBryce Dallas HowardDeborah Chow, Rick Famuyiwa gibi isimlerin arasında kadronun en dikkat çekici ismi ise şüphesiz Thor: Ragnarok’la karşımıza çıkan Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi. What We Do In The Shadows ve Flight of the Conchords gibi yapımlara imza atan Waititi, Star Wars’un planlanan uzun metraj yapımları için konuşulan isimlerden bir tanesiydi.

Disney’in 100 milyon dolar bütçe ayırdığı da konuşulan dizi, bu bütçe ile hayata geçerse televizyon tarihinin en pahalı yapımlarından biri olacak.