GUARDIANS OF THE GALAXY JAMES GUNN’IN SENARYOSUNU KULLANACAK

GUARDIANS OF THE GALAXY JAMES GUNN’IN SENARYOSUNU KULLANACAK


Hem kovalım hem senaryosunu alalım...


Son yılların eli yüzü düzgün süper kahraman filmlerinden Guardians of the Galaxy, 2020’de vizyona girecek serinin üçüncü filminde ilk iki filmin yönetmenliğini yapan ama sonra kovulan James Gunn’ın yazdığı senaryoyu kullanacak.

Geçtiğimiz günlerde MTV’de bir programa katılan Chris Pratt aka Star-Lord, kendisine yöneltilen yeni senaryo ve James Gunn’ın artık projede yer almamasına yönelik sorularla ilgili açıklamalarda bulundu. Pratt, ilk iki filmin hikayesini ve senaryosunu yazıp bir de yönetmenliğini yaptığı projeden, hakkında ortaya atılan iddialar yüzünden oyuncuların kendisiyle çalışmayı istemesine rağmen bileti kesilen Gunn’ın senaryosunun kullanılmaya devam edildiğini açıkladı.

Yeni senaryonun kendisine ulaştığını ve aynı önceki filmler gibi çok iyi olduğunu belirten Pratt, “Ben James’i seviyorum ve ona sadığım. Bu filmi yayınlayacağız, bekleyenlere ve James’e hak ettikleri filmi vereceğiz. Bir araya gelip bir şeyleri çözmenin Guardians of the Galaxy’nin doğasında olduğunu düşünüyorum ve biz de aynen öyle yapacağız” açıklamasını yaptı. Herkesin memnun olmasına rağmen yönetmeni kovup üstüne de adamın yazdığı senaryoyu alan Marvel’ın, Yozgatlı iş adamı sinsiliğiyle yürüttüğü mantığını playtuşu olarak kınıyoruz.

Senaryosu belli olmasına rağmen hala bir yönetmeni olmayan film için Adam McKayTaika WaititiEdgar Wright ve Chris Miller gibi yönetmenlerin ismi geçiyor. Filmin vizyona girmesine iki sene var. Bakalım neler olacak.