marvel’ı son eleştiren kişi de black widow kötüsü oldu

marvel’ı son eleştiren kişi de black widow kötüsü oldu


ekmek parası


Ray Winstone, Empire dergisine verdiği röportajda Marvel filmlerinin “sinema olmadığını” söyleyen Francis Ford Coppola, Ken Loach ve Martin Scorsese gibi isimlere katılarak Marvel Sinematik Evreni’ni eleştiren son büyük isim oldu.

 

Wintone, 2021’de vizyona giren ve başrolünde Scarlett Johansson’un yer aldığı Marvel’in Black Widow filminde ana kötü olarak rol almıştı.

 

“Yeniden çekimleri yapmak zorunda kalana kadar her şey iyiydi” dedi. “Sonra birkaç yapımcının gelip performansınızı fazla bulması, sizi düşürmeye çalışması işleri kötüleştiriyor… Marvel böyle çalışıyor. Ruhunuzu mahvedebilir.”

 

Winstone ayrıca Netflix’te yakında gösterime girecek olan iki projesi, Millie Bobby Brown’ın başrolünü oynadığı Damsel ve Guy Ritchie’nin yönettiği The Gentlemen hakkında da konuştu.

 

İlkinde Brown’ın babasını, ikincisinde ise Cockney’li bir uyuşturucu baronunu canlandırıyor.

 

Damsel ve yönetmeni Juan Carlos Fresnadillo için “Herkes iyi bir filmden bahsedebilir ama bazen biri diğerlerinden biraz daha ciddiyse kokusunu alırsınız” dedi.

 

Winstone ayrıca 2019 yapımı filminin Netflix spin-off’unda ilk kez birlikte çalıştığı Ritchie’yi de övdü.

 

“Ne istediği konusunda oldukça net. Sonra da fikrini değiştiriyor! Bunu her zaman yapıyor. Ama ne yaptığınızı bildiğiniz sürece fikir değiştirmek kolaydır. Eğer ev ödevinizi yapmadıysanız, yandınız demektir. Çünkü o çok zeki bir çocuk” dedi.