slipknot’ın yıldızı corey taylor, yazdığı korku filmi senaryosu için yapımcı arıyor

slipknot’ın yıldızı corey taylor, yazdığı korku filmi senaryosu için yapımcı arıyor


ürpermeye hazırız, gelsin


Müzik dünyasının Maskeli Beşler’i, ekstrem metalin gözdesi Slipknot’ın solisti Corey Taylor, şarkı söylemek dışındaki diğer hobisi korku sinemasıyla olan yakınlığını bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor. Korku filmlerine olan düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Taylor, bu tutkusunu bir filme dönüştürmek için ilk adımlarını attı ve ilk film senaryosunu tamamladığını açıkladı.

Korku janrasıyla yakınlığını yakından takip ettiğimiz ve geçtiğimiz günlerde “80’li yılların korku filmleriyle ilgili en kapsamlı belgesel” diyerek tanıtımını yaptığı In Search of Darkness isimli belgeselin “Collector’s Edition” versiyonunu hazırlayan Taylor; David Weiner’ın yönetmen koltuğunda olduğu 280 dakikalık belgeselde Halloween filmleriyle tanıdığımız John Carpenter, Child’s Play filminin yönetmeni Don Mancini, sinema yazarı ve eleştirmeni Joe Bob Briggs, A Nightmare on Elm Street’in Heather Langenkamp’ı, Hellraiser’ın Pinhead’i Doug Bradley gibi isimlerin yanında yer alacak kadar da konuya hakim birisi.

Bu yakınlığını bir üst seviyeye taşımak isteyen Taylor, yazma aşamasında zamanının çoğunu janra içindeki en sevdiği dönem olan 80’lerin korku perspektifini derinlemesine incelemekle geçirdiğini paylaşıp bu işe ciddi emek harcadığını belirtti. ‘’Yapmak istediğim çok şey var, bu da onlardan biriydi. Korku temalı bir film senaryosu yazdım, bu yapım için üretici ve yatırımcı arıyorum. Yapmak istediğim şeyler için gerekli motivasyona ve birikime sahibim. Yazarken beni bile korkutan bir senaryo ortaya çıkardım.’’ şeklindeki iddialı açıklamalarıyla elindeki işe oldukça güvendiğini dosta düşmana duyurdu.

Şimdilik sadece yazım aşamasını tamamlayabildiğini bildiğimiz korku filmiyle ilgili ilerde bir şeyler görür müyüz bilemiyoruz. Taylor’ın bu hevesi ve başarısı bizleri bile oturduğumuz yerde yükseltmişken, Slipknot’ın son albümü We Are Not Your Kind’ın yayınlanan son videosu Nero Forte hemen burada.