üçüncü sezonunda aretha franklin’in hayatını anlatacak genius’tan ilk teaser

üçüncü sezonunda aretha franklin’in hayatını anlatacak genius’tan ilk teaser


kraliçe geliyor


Bu sıralar Aretha Franklin sinema ve televizyon dünyasında epey popüler. National Geographic’in ilk sezonunda Albert Einstein’ı, ikinci sezonunda da Pablo Picasso’nun hikayesini anlatan Genius isimli dizisi, üçüncü sezonunda Soul müziğin kraliçesi Aretha Franklin’in hikayesini anlatmaya hazırlanıyor.

Yakın zamanda Widows ve Bad Times at the El Royale gibi yapımlarda izlediğimi 2019dün akşam gerçekleşen Oscar ödüllerinde Harriet isimli filmdeki performansı ile En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne aday olan Cynthia Erivo’nun başrolünde yer aldığı Genius: Aretha’dan ilk teaser paylaşıldı.

Erivo ile beraber 3. sezonun oyuncu kadrosunda Courtney B. Vance , David Cross, Malcolm Barrett, Pauletta Washington, Patrice Covington, Rebecca Naomi Jones, Steven Norfleet, Kimberly Hébert Gregory gibi isimler yer alıyor. 8 bölümden oluşacak Genius’ın 3. sezonu, 25 Mayıs‘ta ekranlara gelecek.

Şu sıralar gündemde olan tek Aretha Franklin yapımının Genius olmadığı hatırlatarak sizi National Geographic’in ilk teaser’ına paslıyoruz.