the killers’ın solisti brandon flowers ile el yıkama 1010

the killers’ın solisti brandon flowers ile el yıkama 1010


mr. brightside'ın ta kendisi


Gündemimizden ve aklımızdan bir an olsun çıkmayan corona virüs ile mücadeleye The Killers’ın solisti Brandon Flowers da katıldı.

İlk olarak Foals’un Wash Off videosuyla başlayan “Ellerimizi yıkayalım, yıkamayanlar da uyaralım!” temalı videoların devamı olarak Flowers, grubun en popüler şarkısı olan Mr. Brightside’ı seslendirdiği bir video paylaştı. Bir süredir Twitter’da popüler olan “İtalyanlar balkondan şarkı söylüyor” temalı videoların birine yapılan montaj sonrasında halkın hep bir ağızdan Mr. Brightside’ı söylüyor gibi gözükmesi Flowers’ı harekete geçirdi.

“O video gerçek değil ama bu gerçek” diyerek ellerini yıkayıp Mr.Brightside’ı söylediği bir video paylaşan Flowers, ABD’lilerin corona virüsüyle ilgili umursamaz tavrına da kendi uzmanlık alanıyla cevap veriyor.

Bütün bunlar olurken The Killers, geçtiğimiz hafta yayın tarihi 29 Mayıs olarak açıklanan altıncı stüdyo albümleri Imploding The Mirage’dan ilk şarkısını paylaştı. 80’ler soslu bol synth’li bir tekli olan Caution’ı önden yollayan grup, kısa bir sürede bir taşla iki kuş vurmuş gözüküyor.