m. night shyamalan dizisi servant’ın kamera arkasına gidiyoruz

m. night shyamalan dizisi servant’ın kamera arkasına gidiyoruz


yönetmeni dinliyoruz


2019’un sonunda sürpriz bir şekilde ortaya çıkan, ilgi çekici atmosferiyle beğeni toplayan M.Night Shyamalan’ın Apple TV+ desteğiyle hayata geçen dizisi Servant’ın ikinci sezonundan kısa bir sahne paylaşıldı.

Philadelphia’da yaşayan Dorothy ve Sean çiftinin paranormal diyebileceğimiz seviyedeki ilginç hikayesini anlatan dizinin başrolünde bir bebek var ve bu bebek gerçek bir bebek değil. Çiftin bir kazada bebeklerini kaybetmesi üzerine Six Feet Under’daki rolüyle aklımıza kazınan Lauren Ambrose’un canlandırdığı Dorothy’nin oyuncak bir bebeğe annelik yapmasını ve etrafındaki insanların bu durumla ilişkisini anlatan dizi, ikilinin bu “oyuncak bebeklerine” bakıcı Leanne’i tutmasıyla başlayan gizemli olayları takip ediyor.

Toby Kebbell’ı bu zorluklara göğüs geren çiftimizin babası Sean rolünde izlediğimiz Servant’ta, Harry Potter evreninin yıldızlarından Rupert Grint de yaşanan olayları araştıran bir polis memuru olarak karşımıza çıkıyor.

15 Ocak’ta yeni sezonu başlayan dizi, sezonun popüler psikolojik gerilim yapımları arasında yer alıyor. Kendine hatırı sayılır bir izleyici kitlesi oluşturan, Shyamalan’ın son yıllarda en başarılı işleri arasında yer alan yapımın kamera arkasından paylaşılan görüntülerde yönetmenimiz dizinin işleyişini ve bu gergin atmosferinin detaylarını anlatıyor.