spotify’dan barcelona ile dev sponsorluk anlaşması

spotify’dan barcelona ile dev sponsorluk anlaşması


gol olur


Dijital müzik dinleme servislerinin şahı Spotify, futbol dünyasının mega ekibi Barcelona ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Kendi alanlarındaki iki dev ismin arasındaki 310 milyon dolarlık anlaşma Haziran ayından itibaren resmi olarak başlayacak. Bu anlaşmaya göre Katalan ekibin ikonik mabedi Camp Nou stadyumunun adı tarihinde ilk defa değişerek Spotify Camp Nou olarak anılacak. Barça’nın erkek ve kadın futbol takımlarının oyuncuları tiki-taka’larına artık Spotify logolu formaları ile devam edecek.

Spotify’ın üst düzey yöneticilerinden Alex Norström, iki taraf için de heyecan verici olan bu gelişmeyi ve Spotify’ın Barcelona ile yaptığı bu dev anlaşmanın sebebini şu sözlerle açıklıyor:

“Spotify cephesi için cevap basit. İki tarafın da hayranlarını bir araya getirmek istiyoruz. Amacımız hem futbolcuların hem sanatçıların hayranlarını, hem müzik hem de spor severleri bir araya getirmek. Barcelona taraftarları ve müzik severler bir araya gelip müzik dünyası ile futbol arasında köprü kuracak olan küresel olarak bağlantılı devasa bir topluluk oluşturacaklar.”

Ne diyelim, bize kalırsa bu güzel paslaşmaların sonucu jeneriklik bir gol olur gibi görünüyor. İki tarafa da hayırlı, uğurlu olsun.