jessie buckley ve riz ahmed, acayip bir romantik bilim kurgu filmi için buluşuyor

jessie buckley ve riz ahmed, acayip bir romantik bilim kurgu filmi için buluşuyor


fingernails


Birbirlerinden alakasız görünse de bir araya geldikleri zaman sıra dışı işlere gebe olan bilim kurgu ve romantizm türleri, sinema ve televizyonda yakın dönemde karşımıza muazzam yapımlar çıkardı. Bu yapımlara Yorgos Lanthimos imzalı The Lobster ve Black Mirror’ın birkaç bölümü örnek olabilir. Bir diğer örnek film için de çalışmalar başladı: Fingernails.

Christos Nikou, Stavros Raptis ve Sam Steiner üçlüsünün yazarlığını üstlendiği Fingernails, çiftlerin birbirlerine gerçekten aşık olup olmadıklarını test eden bir bilimsel kurumda geçiyor. Uzun süredir beraber olduğu erkek arkadaşının kendisine karşı olan hislerinden şüphe duyan Anna isimli genç bir kadın, bahsi geçen bu kurumda kendini işine adayan Trevor isimli bir eğitmen için asistan olarak çalışmaya başlar. Filmde bu ikili arasında gelişen olayları izleyeceğiz. Anna’ya I’m Thinking of Ending Things ve The Lost Daughter gibi yapımlardan tanıdığımız Jessie Buckley, Trevor’a ise Emmy ve Oscar ödüllü aktör Riz Ahmed hayat verecek.

Fingernails’in yönetmen koltuğunda filmin yazar kadrosundan Christos Nikou oturacak. Filmin yapım ve vizyon tarihi şimdilik belirsiz olsa da kendisini takibimize aldık.