beetlejuice 2’da jenna ortega da yer alacak gibi

beetlejuice 2’da jenna ortega da yer alacak gibi


lydia'nın kızı rolünde


Tim Burton’ın kült filmi Beetlejuice’un senelerdir beklenen devam filmi için geçtiğimiz sene güzel haberlerle karşılaşmıştık. Yolda olduğunu öğrendiğimiz Beetlejuice 2 için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Filmin yapımına Mayıs sonu ya da Haziran başı başlanacağı kulağımıza gelen bilgiler arasında. Kulağımıza gelen bir diğer bilgi ise filmin oyuncu kadrosuna dair.

1988 yapımı Beetlejuice’un başrollerinde Micheal Keaton, Alec Baldwin, Geena Davis ve Winona Ryder’ı izlemiştik. Baldwin -muhtemelen- geçtiğimiz senelerde yaşadığı talihsiz olaylardan dolayı filmde yer almayacak. Davis’in de geri dönecek olması düşük bir ihtimal gibi. Öte yandan, Micheal Keaton ikinci filmde de Betelgeuse karakterini canlandırmaya hazır. Winona Ryder’ın durumu ise şimdilik belirsiz.

Orijinal kadroyu bir kenera bırakırsak, Burton ile yakın zamanda Netflix’te yayınlanan Wednesday serisinde çalışan Jenna Ortega’nın Beetlejuice 2’da rol alacağı geçtiğimiz gün gündeme düştü. Birçok kaynaktan gelen habere göre Ortega, filmde Winona Ryder’ın canlandırdığı Lydia’nın kızı olarak karşımıza çıkacak. Yine de konuya dair resmi bir açıklama yapılmamış henüz.