KADHJA BONET BUGÜN VE YARIN SALON’DA

KADHJA BONET BUGÜN VE YARIN SALON’DA


Sezonun kaçırılmayacak konseri


Geçen sezonu King Krule, Khruangbin ve King Gizzard & The Lizard Wizard gibi isimlerle zirvede tamamlayan Salon’da bu sezonun yıldız isimlerinden Kadhja Bonet, bu akşam ve yarın akşam Salon’a misafir oluyor.

kb_2018_pressphoto2_wide-21f325ac9f87c29e7a7c18039a8aa5a07740be84-s800-c85

The Visitor isimli ilk albümünü 2016’da, Childqueen isimli ikinci albümünü ise geçtiğimiz Haziran ayında yayınlayan Kadhja Bonet; psychedelic soul, folk, caz, R&B ve soul arasında mekik dokuyan enfes bir çizgide ilerleyen bir sanatçı.

Opera şarkıcısı bir baba ve müzisyen bir annenin çocuğu olarak müzikle her zaman iç içe olmasına rağmen bunu hayatının odak noktası haline getirmeyi 2014 yılına kadar düşünmemiş. Bir anda her şeyi bırakıp bütün enerjisini bu alana yönlendirdikten sonra ortaya çıkanları da hepimiz dinledik. Kaydettiği iki albümünden sonra ve müzik otoritelerinden aldığı olumlu yorumlarla dünya turnesine çıkan Bonet, iki akşam üst üste Salon’da sevenleriyle buluşacak.

Billie Holiday’e sık sık benzetilen Bonet’nin Türkiye’de gerçekleştireceği ilk performansına biletlerinizi hala almadıysanız buyrun böyle yardımcı olalım.