AXL ROSE’DAN 10 YIL SONRA YENİ ŞARKI

AXL ROSE’DAN 10 YIL SONRA YENİ ŞARKI


Axl Rose ft. Looney Tunes


Son yıllarda pişmaniye ile kadayıf arası bir yerden hayatına devam eden Axl Rose, on yıl sonra yakın bir zamanda tamamını paylaşacağını düşündüğümüz yeni şarkısından kısa bir bölümünü paylaştı.

Axl-Rose-Looney-Tunes

Guns N’ Roses, yılan hikayesine dönen son albümü Chinese Democracy’yi yayınlayalı on sene oldu. Bu on senelik zaman diliminde AC/DC’nin solisti olarak turneye çıkan Rose, Bloomberg isimli stream servisinde yayınlanan 2018 model New Looney Tunes’a misafir oldu.

Bugs Bunny, Porky Pig ve arkadaşlarıyla biraz sohbet eden Rose, aniden daha önce duymadığımız bir Axl Rose şarkısı söylemeye başlayarak izleyenleri şaşırttı. Bu müstakbel yeni şarkının, uzun bir süredir konuşulan ve geçtiğimiz hafta grubun gitaristi Richard Fortus’un yaptığı “Yeni bir GN’R albümü kaydetmeyi deneyeceğiz.” açıklamasıyla iligili mi olduğu yoksa solo bir Axl Rose albümünden mi olduğu şimdilik belirsiz.

Tam halini duymak için biraz daha bekleyeceğimize kesin gözüyle baktığımız şarkıyla ilgili bakalım yakın zamanda neler öğreneceğiz.