tony hawk’lı bir skate jam izleyebilirdik

tony hawk’lı bir skate jam izleyebilirdik


adamı ghostlamışlar


Michael Jordan’lı ünlü basketbol filmi Space Jam sonrası, ünlü kaykaycı Tony Hawk ile bir Looney Tunes x kaykay filmi izleyebilirdik. Nasip olmadı. Hak ettiğimiz Space Jam devam filminden mahrum bırakıldık. Youtube programı Hot Ones‘ın yakın tarihli bir bölümünde kaykaycı Tony Hawk, 2000’li yılların başında Warner Bros‘un kendisine Space Jam’in kaykay temalı bir devamı için ulaştığını açıkladı. 

 

Hawk: “Bana Space Jam’in çizgisinde, tüm Looney Tunes karakterleriyle Skate Jam olacağı fikri sunuldu. Ben de başroldeki gerçek kişi olacaktım.” 

 

Kaykay ustası, yapımcılarla Los Angeles Uluslararası Havaalanı’ndaki bir restoranda buluşmuş. Kendisine senaryo fikirleri ve poster taslağı bile iletmişler. 

 

“Dediler ki, ‘Geri döndüğünde, tüm detayları sonuçlandıracağız,’ gerçekleşmek üzereydi. Uçağa atladım ve Avustralya’ya gittim. Geçen sürede, Brendan Frasier’ın oynadığı bir Looney Tunes filmi olan Back in Action’ı gösterime soktular ve görünüşe göre umdukları rakamlara ulaşamadılar. Bunun Looney Tunes karakterlerini yeniden tanıtmanın bir yolu olması gerekiyordu. Avustralya’dan döndüğümde artık aramıyorlardı bile. Bitmişti. Öylece gitmişti.”

 

Çok kişi hatırlamaz ama ikonik Space Jam sonrası 2003 yılında aynı mantıkta bir filmivizyona girmiş ve tutmamıştı. Brendan Fraser’ın aşırı popüler olduğu dönemler bundan faydalanmak isteyen Warner Bros için işler iyiye gitmedi. Tutmayan film sonucunda Brendan Fraser’ın kariyeri, Space Jam franchise’ının kaderi ve hiç gerçekleşmeyen Skate Jam etkilenmiş oldu.