aksiyon lazım mı? john wick 4’ün gösterim tarihi belli oldu

aksiyon lazım mı? john wick 4’ün gösterim tarihi belli oldu


21 mayıs 2021


Vizyona gireli sadece iki hafta olmasına rağmen, gişe hasılatı ile Avengers serisinin son filmi Endgame’in koltuğunu sallamayı başaran John Wick 3: Parabellum’un yakaladığı başarının ardından filmin başındaki isim Chad Stahelski müjdeli haberi verdi. Seri dördüncü filmiyle bir kez daha beyaz perdede izleyiciyle buluşacak.

2014 ve 2017’de vizyona giren iki filmin ardından üçüncü filmin böyle bir performansla vizyona girmesini büyük ihtimalle kimse beklemiyordu. Hem de sinema tarihinin en büyük franchise’larından biri olan Avengers’ın son filmi vizyona girmişken. Bütün bunlara rağmen gişede çok başarılı bir performans çizen, aksiyon dozunu yukarı çıkarmasıyla olumlu yorumlar alan John Wick serisi, 4. filmiyle 21 Mayıs 2021’de vizyonda olacak.

Seriye üçüncü filmle dahil olan Halle Berry ve John Wick evreninin gediklilerinden Laurence Fishburne, Ian McShane, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, Common ve Ruby Rose’u devam filminde tekrar görebiliriz. Biz bu aksiyonu seviyoruz, izliyoruz…

Aksiyon janrası içinde bir efsaneye dönüşme konusunda adım adım ilerleyen John Wick’in yeni filmi için şimdiden gün saymaya başladık.