TINDER’IN GÜZELLERİ KENDİLERİNE GELEN MESAJLARI OKUYOR

TINDER’IN GÜZELLERİ KENDİLERİNE GELEN MESAJLARI OKUYOR


Sonuç içler acısı


Kariyerimize odaklanıp kendimize zaman ayıramadığımız bir çağdayız ve her şeyin kolayına kaçmaya çalışıyoruz. Yemek yapmak yerine dışarıdan sipariş veriyor, çamaşır yıkamak yerine kuru temizleme kullanıyor ve günlük hayatla ilgili pratik çözümler ararken aşk hayatımızı ikinci plana atıyoruz. Hal böyle olunca duygusal ihtiyaçlarımız için pek tabii teknolojiye başvuruyoruz.

Fast food’un aşk konusundaki eşdeğeri olan ve internet aracılığıyla insanın her gözüne kestirdiği kişiye ekranı sağa kaydırmak suretiyle fütursuzca yürümesine yardım eden Tinder; güzel, çirkin, sapık, çapkın ve daha nicesini bir çatı altında topluyor.

Teknolojinin aşk hayatına bulaşmasıyla çekişmenin arttığı sanal ortamda kara kaşlı, kara gözlü diğer rakiplerinizden, sarışınlığın elli tonuna sahip binlerce kızdan ve birbirinden kaslı delikanlılardan sizi ayıracak bir şeyler bulmanız gerekiyor. Artık cupcake’li profil fotoğrafları mı hazırlarsınız, Tinder şipşakçılarıyla mı çalışırsınız yoksa banka hesabınızdan mı profil fotoğrafı yaparsınız orası size kalmış ama dikkat edin Tinder’da karizmadan çok espri kazanıyor.

İç çamaşırı markası MeUndies, Tinder’ın güzel kızlarını topluyor ve kendilerine gelen a-acayip Tinder mesajlarını sesli okumalarını istiyor. “Doğurgan mısın? Senden bir iyilik isteyeceğim”, “Senin için bir işim var ama biraz oral bir iş…”, “Ayıcığımı kaybettim, benimle yatar mısın?” tipi mesajlar Tuz Gölü’nün en kurak döneminden bile daha sığ sularda kulaç atıyor.

Hadi ama biraz yaratıcılık…