blink-182’nun yeni albümü ilginç bir kadroyu bir araya getiriyor

blink-182’nun yeni albümü ilginç bir kadroyu bir araya getiriyor


grimes, lil uzi vert, pharrell williams...


90’lı yılların sonu 2000’lerin başında MTV sağ olsun büyük bir isim olarak geçiren ama son 20 yıldır ne popüler ne de punk olabilen Blink-182, yeni bir albüm üzerinde çalışıyor.

Bu haberi bizlerle paylaşan bizzat grubun davulcusu Travis Barker, paylaştığı detaylarla hiç merak etme isteğimizin olmadığı albüme birazcık da olsa ilgi duymamıza sebep oldu. Allison Hagendorf’un Rock This isimli podcast’inin 19 Şubat’taki bölümüne konuk olan Barker, şu anda %60’ının tamamlandığını öğrendiğimiz yeni Blink-182 albümünde Grimes, Lil Uzi Vert, Pharrell Williams gibi isimlerin misafir olacağını açıkladı.

Bu yıl bitmeden yayınlamayı planladıkları albüm hakkında konuşan Barker, “şu anda Grimes ile üzerinde çalıştığımız bir şarkı var ve gerçekten çok güzel. Uzi ve Pharrell ile yaptığımız parça da aynı şekilde çok güzel oldu ama bu parça hip-hop’tan daha çok reggae’ye daha yakın. Demek istediğim, Blink rap şarkısı falan yapmıyor. Uzi’yi sadece yaptığı şeyi yaparak bizim dünyamıza davet ettik. Bu yüzden kulağa daha çok bir tür reggae şarkısı gibi geliyor. Blink’in pop-punk grubu dışında bir şey olacağını sanmıyorum. Demek istediğim, biz buyuz. “Miss You” gibi şarkılar ya da “Adam’s Song” gibi baladlar yaptığımızda hayranlarımızın bizimle yolculuk yaptığını hissediyorum ama, bizim olduğumuz şeyden asla çok uzaklaşmayacağız. Ben rap ve rock müziği birlikte dinleyerek büyüdüm ve o yüzden onları birbirine karıştırmaktan mutlu oluyorum. Hala kendimi o küçük çocuk gibi hissediyorum.” açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz yaz aylarından Quarantine isimli pandemi temalı tekli yayınlayan grubun bu işini hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz. Travis Barker’a da yıllar sonra heyecanlandıran bir Blink-182 haberi için teşekkür ederiz.