pepsi super bowl halftime show sunar: the weeknd

pepsi super bowl halftime show sunar: the weeknd


tom brady ve the weeknd el ele


Televizyonun en büyük canlı etkinliği olan Super Bowl Florida’da gerçekleşeli henüz 24 saat bile olmadı. Etkinlikte her yıl futbolun kendisi kadar merakla beklenen bir başka olay da tabi ki devre arası gösterisi. Bu yıl The Weeknd’in kendi cebinden 7 milyon dolar ödeyerek gönüllü olduğu gecenin canlı performansı YouTube’da yerini aldı.

Tampa Bay Buccaneers, Kansas Chiefs’i 31-9 mağlup etti ve Gisele Bündchen’in kocası quarterback Tom Brady, 7. şampiyonluğuyla kendisine ait kırılması güç bir rekoru da geliştirdi. Maçtan rol çalan detay, her zamanki gibi, Pepsi Half Time Show oldu. Artık yıldızlar için bir dönüm noktası statsündeki Half-Time Show, geçtiğimiz senelerde Lady Gaga, Jennifer Lopez, Shakira, Beyonce, Madonna, Maroon 5, Michael Jackson, Prince gibi isimlerin performansına ev sahipliği yapmıştı.  

Maç, 66 bin kişi kapasiteli Raymond James Stadyumu’nda COVID-19 önlemleri nedeniyle 25 bin kişi tarafından izlenmesine rağmen devre arası şovu her şeye rağmen bütün aksiyonuyla gerçekleşti. Eski Half-Time Show’larda 15 dakikada 5 kostüm değiştiren popstar’ların aksine, The Weeknd ceketini bile çıkarmadan konserini tamamladı. Kostüm, baştan ayağa Givenchy imzası taşıyor: Kristal taş nakışlı kırmızı cekete pamuklu siyah poplin gömlek ve siyah yün pantolon eşlik ediyor. Matthew Williams’ın Givenchy’si, The Weeknd’in After Hours imajı için nokta atışı bir seçim oluyor. 

Kristalli ceket, 4 nakış ustası tarafından 250 saatte dikilmiş.

Sahnede pek hoplayıp zıplamadığı için nefes nefese de kalmayan The Weeknd, taş gibi vokalleri ve dansçılarıyla, en sevilen şarkılarını söylediği medley şovunu Blinding Lights ile saha içinde bitirdi. Müzik videoları ve After Hours albüm imajının aksine; yarasız beresiz yüzü ve close-up çekimleri daha da iyileştiren bir gülümsemeyle şarkılarının söyleyen sanatçının performansının tamamını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz..