a24 & alex garland a.ş.’nin yeni filmi men’in fragmanıyla tüyler diken oldu

a24 & alex garland a.ş.’nin yeni filmi men’in fragmanıyla tüyler diken oldu


3 haziran'da vizyonda


Ex Machina ve Annihilation yönetmeni Alex Garland’ın merak içinde beklediğimiz yeni filminden ilk uzun fragman A24 tarafından paylaşıldı.

Bilim kurgu, korku ve gerilim türlerini harmanladığı filmleriyle bağımsız sinemaya farklı bir soluk getiren Garland’ın yine bahsi geçen türleri içeren yeni filmi Men, eşinin ölümünden sonra yalnız başına İngiltere’nin kırsal kesimine bir yolculuğa ve bu yolculukta bir arayışa çıkan genç bir kadına odaklanıyor.

Filmin başrollerini Chernobyl, The Lost Daughter ve I’m Thinking of Ending Things gibi yapımlarda boy gösteren Jessie Buckley ile son beş James Bond filminde Tanner rolüyle karşımıza çıkan Rory Kinnear üstleniyor. Kinnear’ın filmdeki neredeyse bütün erkek karakterleri -küçük bir çocuk karakter de dahil- canlandırdığı daha evvelden kulağımıza gelen bilgiler arasında. Paylaşılan yeni fragmanda bu karakterleri görmek mümkün.

Men‘in uluslarası vizyon tarihi 20 Mayıs. Türkiye’deki gösterimi ise 3 Haziran‘da gerçekleşecek. Yeni fragmanımız hemen aşağıda.

İki adet posterimiz de var: