abbasi, sebastian stan’in başrol olacağı bir donald trump filmi çekecek!

abbasi, sebastian stan’in başrol olacağı bir donald trump filmi çekecek!


kendall roy içerir


Napoelon filmini izlediğimizden, hatta daha da evvelden beri aklımızda tek soru: bu yaşadıklarımızın filmi olsa nasıl olurdu? Yavaş yavaş o noktaya geliyoruz. Donald Trump filmi geliyor, Sebastian Stan canlandıracak.

Variety, Sebastian Stan‘in İranlı yönetmen Ali Abbasi‘nin, “The Student” adlı filminde genç Donald Trump’ı canlandıracağını doğruladı.

Kadroda ayrıca, avukat Roy Cohn rolünde Succession‘dan Ken’imiz Jeremy Strong ve Ivana Trump rolünde Borat 2’den Maria Bakalova yer alıyor.

Logline’a göre, “‘The Student’ yolsuzluk ve aldatmanın kol gezdiği yalan dünyada geçen bir güç ve hırs keşfi. Bu, zamanının Amerikan hanedanının kökenlerini anlatan bir akıl hocası-öğrencisi hikayesi. Gerçek hayattan karakterlerle dolu olan film, kazananlar ve kaybedenler tarafından tanımlanan bir kültürün ahlaki ve insani bedelini ortaya koyuyor.”

Film yazarlığında işi ehline vermişler görünüyor.
The Loudest Voice in the Room: How the Brilliant, Bombastic Roger Ailes Built Fox News – and Divided a Country” kitabının yazarı Gabriel Sherman, Trump hakkındaki filmi yazacak. Yazarın romanı Showtime’ın mini dizisi “The Loudest Voice”a esin kaynağı olmuş, dizide Roger Ailes rolünde Russell Crowe oynamıştı.

“The Student” Scythia Films’den Daniel Beckerman, Profile Pictures’dan Jacob Jerek ve Taylored Films’den Ruth Treacy’nin ortak yapımı. Yürütücü Yapımcılar Grant Johnson, Gabriel Sherman ve Amy Baer.

Sebastian Stan ne alaka?

Biz Marvel’dan “Kaptan Kol” olarak tanısak da oyuncu biyografi anlatımında ayrı bir kariyer çiziyor. Stan bu yıl, Hulu’nun biyografik draması “Pam & Tommy”de canlandırdığı rockçı Tommy Lee karakteriyle Altın Küre ve Emmy adaylıkları elde etti.

Winter Soldier olarak en son Disney+ dizisi “The Falcon and the Winter Soldier”da göründü ve bir sonraki rolü 2025’te “The Thunderbolts” olacak. Stan ayrıca bu sonbaharda GameStop hisse senedi filmi “Dumb Money”de Robinhood’un kurucu ortağı Vlad Tenev’i canlandırdı ve son rolleri arasında “Ghosted”, “Sharper”, “Bupkis”, “Fresh” ve “The 355” yer alıyor.

Abbasi Cephesi

Abbasi’nin son filmi “Kutsal Örümcek” bu yılki Akademi Ödülleri’nde Danimarka’nın en iyi uluslararası uzun metrajlı film adayı olarak seçildi. İran’da bir seri katili araştıran bir gazeteciyi konu alan film aynı zamanda Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarıştı ve Zar Amir Ebrahimi’ye en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandırdı.

Fun fact: Abbasi ayrıca HBO’nun “The Last of Us” dizisinin iki bölümünü yönetmişti.

Abbasi, Stan, Trump; rüyamızda görsek “hayrolsun?” diyerek uyanacağımız kadro bir araya geliyor. Henüz filmden başka bir detay belli değil.