alkolik ve pofuduk dostumuz ted’e yeni dizi geliyor

alkolik ve pofuduk dostumuz ted’e yeni dizi geliyor


özleştik agamla


Ayı Ted’e dizi geliyor. Alkolik, huysuz ve pofuduk en yakın arkadaşımız Ted ile 2012’de Seth MacFarlane’in yönettiği filmde tanışmıştık. Mark Wahlberg ile maceradan maceraya adımlayan ayı Ted, bu dostluğu ikinci filmle taçlandırmıştı. Ted ve Family Guy‘ın yaratıcısı Seth MacFarlane, Peacock‘ta yayınlanacak yeni prequel dizisinden bir Ted fotoğrafı yayınladı.

 

MacFarlane, resmi X hesabından yaptığı bir paylaşımda, Framestore Melbourne tarafından hazırlanan, mutfak masasında oturan oyuncak ayının bir görüntüsünü ortaya çıkardı.

 

MacFarlane, “@peacock için ‘Ted’ üzerinde yaptıkları enfes VFX çalışmasıyla kendilerini aşan @Framestore Melbourne’den bir görüntü” dedi. “Avustralyalı dostlarımıza minnettarız!”

 

 

Ted prequel dizisinde kimler rol alacak?

Ted prequel dizisinde Seth MacFarlane, Alanna Ubach, Giorgia Whigham, Max Burkholder ve Scott Grimes rol alacak. Dizi, MacFarlane’in Fuzzy Door yapım şirketi tarafından hazırlanacak ve Ted’in zaman çizelgesinde iki filmden önce geçecek. Ted’in ilk iki filmi dünya çapında 750 milyon dolardan fazla hasılat elde etti ve ilk Ted tüm zamanların en yüksek hasılat yapan orijinal R-rated komedi filmi oldu.