barbenheimer filminin şakası yok

barbenheimer filminin şakası yok


gerçekten geliyor


Hafta sonu gündeme oturan Barbenheimer filmi haberi, okuyanları tarafından parodi olup olmadığı defalarca sorgulandı. Adı “Barbenheimer” olan ve atom bombası yapan bir Barbie filmi gerçekten geliyor. 1970’lerin başından beri düşük bütçeli korku komedileri çeken, üretken B-film ikonu Charles Band, parodi filmin yönetmen koltuğunda oturacak. Ayrıca kendisi bu girişimin “yeni bir kültürel fenomenden para kazanmaya yönelik utanmazca bir girişim” olduğunu da kabul ediyor. 

 

“Bu yüzde 100 doğru” diyor. “Ama aynı zamanda bu iki filmin tuhaf birleşimi; Barbie’nin havası ile Oppenheimer’ın karanlığının birleşimiyle eğlenmek için bir fırsat. Bunları bir araya getirdiğinizde kara mizah için büyük bir fırsat yakalamış oluyorsunuz.”

 

Amerikan Film Pazarı’nda DVD olarak satışa sunulacak Barbenheimer, sonsuz yazlar ve plaj partileri dünyası Dolltopia‘da yaşayan parlak bir bilim insanı Dr. Bambi J Barbenheimer ve erkek arkadaşı Twink Dollman‘ı takip ediyor. Dr. Barbenheimer’ımız, oyuncak bebeklerin insan çocukların ellerinde gördüğü acımasız muameleye öfkelenerek gerçek dünyaya adım atıyor ve burada insanlığı en kötü haliyle deneyimliyor. Sonucunda, insanlığı ortadan kaldırmak için dev bir nükleer bomba yapmaya karar veriyor.

 

Barbenheimer’ın oyuncu kadrosu yakında açıklanacak. Bütçesi tabii ki 1 milyon doların altında olacak. B-movie dünyasında filmler hızlı çekiliyor ve Charles Band’in hali hazırda 64 filmi var. Gelecek yıl çekilmesi beklenen Barbenheimer ile 65 olacak. Telif yasalarının etrafından dolanan ve Mattel’i küplere bindirmeye and içmiş şirket, filmin ticari ürünlerini de çıkaracak. Kollarını atom bombasına bağlamış bebeklerden bahsediliyor. Tebrikler.