barry keoghan başrol olmak istiyor

barry keoghan başrol olmak istiyor


oyuncu dediğin böyle hırslı olacak


Yıldızı parlamak teriminin altını dolduran isimlerden Barry Keoghan, yeni işlere aç. Christopher Nolan‘ın “Dunkirk”, Yorgos Lanthimos‘un “The Killing of a Sacred Deer”, Chloé Zhao‘nun “The Eternals” ve en son olarak Emerald Fennell‘ın “Saltburn” filmlerinde oynadıktan sonra, Keoghan, hedeflediği oyunculuk projeleri için “yeni bir liste” yapması gerektiğini söyledi.

 

Keoghan, Wonderland dergisi için “The Batman” filmindeki oyuncu arkadaşı Robert Pattinson ile yaptığı bir söyleşide, gelecekte Safdie Kardeşler, Lynne Ramsay ve Barry Jenkins ile çalışmayı umduğunu belirtti.

 

“Bu röportajlarda sürekli olarak bu yönetmenlerin adını kullanarak rol almayı umduğum bir yönetmenler listem var. Ancak gerçekten bu listedeki birçok yönetmeni gerçekleştirdim. Christopher Nolan, Yorgos Lanthimos ve Chloé Zhao gibi. Yani, yeni bir liste yapmalıyım, gerçekten yapmalıyım,” dedi Keoghan.

 

Keoghan, Pattinson’a şunları ekledi: “Harika yönetmenlerle çalışmak zorundayım. Biliyorum, Sen Safdie Kardeşler ile çalıştın. Ben de Safdie Kardeşler ve Barry Jenkins ile çalışmayı çok isterim. Birkaç tane daha var. Lynne Ramsay’ı da gerçekten seviyorum. Ama Safdie Kardeşlerle çalışmayı çok isterim, dostum. ‘Good Time’ı gerçekten sevdim, inanılmazdı, adamım.”

 

Keoghan devam etti: “Chris Nolan ile çalıştım ve eğer beni anlarsan, yönetmenlerle tekrar çalışmaktan çekinmem. İlk seferde bunu takdir ettiğimi biliyorum, ama bu sefer daha da takdir edeceğimi düşünüyorum. Sen de Chris için çalıştın. Senin için nasıldı? Orada çeken şey neydi? Sadece Chris Nolan mı?”

 

Oyuncu, “Dunkirk” filminin çekildiği 2017 yılında “gençtim, adamım” diyerek Nolan ile çalışmayı şimdi farklı bir şekilde ele alacağını itiraf etti.

 

Yakında Steven Spielberg’in yapımcılığını üstlendiği Apple TV+ dizisi Masters of the Air’de Austin Butler ile birlikte başrolde yer alan Keoghan, belirli yönetmenlerle çalışmanın yanı sıra tek hedefinin “bir başrol oyuncusu olmak” olduğunu açıkladı. “Son zamanlarda ‘Saltburn’ filmiyle bir filmde başrol oynamak ve kendimi zorlamak için şansı yakaladım,” dedi Keoghan.

 

Dostumuzun başrollerde döktüreceğine inancımız tam. Favorimiz, The Banshees of Inisherin performansı ödül hak ediyordu.