elektronik müziğe yön veren fenomen, trend belirleyici diplo; klein phönix’te!

elektronik müziğe yön veren fenomen, trend belirleyici diplo; klein phönix’te!


bizce de dinazorlar süper


Kasım ayının en büyük olayı: 30 milyon aktif dinleyicili Diplo Türkiye’ye geliyor ve 24 Kasım Cuma Klein Phönix’te çalacak! Amerikalı DJ, şarkı yazarı ve prodüktörü sokaktan on birey çevirseniz yedisi tanıyacaktır. En azından adını duymuştur. Bu tanınırlığın altında tabii elektronik müziğe yön vermesi yatıyor. Bir de bazı işbirlikleri. Network önemli…

 

 

İngiliz müzisyen M.I.A ile çıktığı yolda liderlik vasfı kazanan Thomas Wesley Pentz, yani Diplo, Major Lazer ile estirdi. Skrillex ile kurduğu Jack Ü ile altın çağına girdi. Adından bir hayli ses ettirdikten sonra müzik endüstrisinin tam ortasına kendisini eklemleten sanatçı:

 

Beyoncé’nin, Britney Spears’ın, Justin Bieber’ın, Madonna’nın, Shakira’nın en civcivli zamanlarındayken projelerinde emek verdi. Vakti zamanında Snoop Dogg, Lil Yachty, Trippie Redd gibi isimlerle çalıştı ama raple o kadar haşır neşir olmadı. Çeşitli Sia şarkılarını mükemmelleştirdi. Joji, MØ ve Poppy gibi birçok pop sanatçısıyla prodüksiyon ve mixtape projeleri üzerinde çalıştı.

 

Modern zamanın gerçek Ken’i, müzik vizyoneri ve dinazor sevdasından Diplodocus takma adını alan sanatçı epeydir bir müzik fenomeni. Adı yeter. 

 

 

Peki 24 Kasım Cuma akşamı bizleri Klein Phönix’te ne bekliyor?

 

Solo kariyeri dahil en çok chill, reggae ve dans/elektronik müzik yapan sanatçı tam olarak “Diplo deneyimi“ yaşatacak. Bahse konu gecede kendisine, Moni Mykonos resident DJ’leri Mīmī x FY ve son müzik çalışması “Todavia” ile Beatport’un “Afro House En İyiler” listesine adını yazdıran Orkun Bozdemir eşlik edecek.

 

Uzaylılarla iletişim kursak ve her sanat dalından birkaç temsilci isteseler, müzik alanında listeye kafadan girecek sanatçıyı ülkemize gelmişken kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Biletlere şuralardan ulaşabilirsiniz diyoruz.