elizabeth olsen, todd solondz’un freud’vari filmine liderlik edecek

elizabeth olsen, todd solondz’un freud’vari filmine liderlik edecek


tuhaf ve rahatsız edici


Elizabeth Olsen, Todd Solondz‘ın “Love Child” filminde başrol oynayacak, çekimler nihayet bu ilkbaharda başlayacak. Aslında Todd Solondz, 2016 yapımı filmi Wiener-Dog‘dan bu yana, Colin Farrell, Rachel Weisz, Penélope Cruz ve Édgar Ramírez gibi isimlerin çeşitli noktalarda yer aldığı yeni filmi Love Child‘ı hayata geçirmeye çalışıyordu. Nihayet, bu ilkbaharda yeni bir başrolle prodüksiyona girecek gibi görünüyor.

 

Sigmund Freud’un muhtemelen zevkle izleyeceği projeye Elizabeth Olsen liderlik edecek.

 

Hikaye, 11 yaşındaki Junior’ı takip ediyor. Junior, bir Broadway yıldızı olma hayali kuran ve annesine (Olsen) karşı uygunsuz bir takıntısı olan bir çocuk. Tacizci babasını neredeyse öldürecek bir kazaya karıştıktan sonra, ailelerinin misafirhanesinde yaşayan yakışıklı adama annesini tavsiye ederek onun yeni babası olmasını teşvik eder. Ancak ikisi birbirlerine aşık olduğunda, Junior annesinin dikkatini artık kendisinin çekmediği için o kadar kıskanır ki adamı babasının cinayetiyle suçlamak için bir plan yapar.

 

Solondz, proje için birkaç yıl önce “Eğlenceli, seksi ve beni bir film yönetmeni olmaya yönlendiren Hollywood filmlerinden etkilenmiş gibi.” dedi.

 

Çekimlerin, Mart veya Nisan ayında New York’ta (görünüşe göre, başlangıçta duyurulan Teksas konumundan uzakta) başlaması bekleniyor ve 2025 yılında prömiyer yapılması bekleniyor.

 

Film neden sürekli aksadı?

 

Sadece Todd Solondz hakkında haber yapan ilginç bir sitede 2021 senesinden şu ibare yer alıyor:

 

“Açıkçası, pandemi herkesin film projelerini sekteye uğrattı, ancak başlangıçta 2018 tarihinde yayınlanması planlanan bu belirli filmin o zamandan uzun bir süre önce durma noktasına geldiğini söyleyebiliriz.” 

 

Oyuncuların takvimine uymamış, pandemi sonrasına sarkmış. Elizabeth Olsen’a bu tuhaf ve rahatsız edici filmde güveniyoruz.