muhtemel a24 hiti, jenna ortega’lı death of a unicorn’dan kadro detayları

muhtemel a24 hiti, jenna ortega’lı death of a unicorn’dan kadro detayları


bülbülü öldürmek


Geçtiğimiz yaz, bir unicorn’un ölümü hakkında yapılacak A24 filminden haberimiz olmuştu. Projeye dahil olan yeni isimleri de öğrendik. Gününüz hiç, eşsiz güzelliğiyle bilinen bir mith yaratığını yanlışlıkla ezip öldürmek kadar kötü geçti mi? Paul Rudd ve Jenna Ortega, prodüksiyonu resmen tamamlanan bir A24 filmi olan Death of a Unicorn‘da bunu öğrenecekler. Kadronun devamı stüdyodan beklenmeyecek şekilde yıldız dolu. 

 

Rudd ve Ortega’ya oyuncu kadrosunda Richard E. Grant, Tea Leoni, Will Poulter, Anthony Carrigan, Sunita Mani, Jessica Hynes ve Stephen Park eşlik ediyor. Sizin de anlayabileceğiniz gibi, bu kara komedi için oyuncu kadrosunda komikliğe ağırlık verilmiş.

 

Film, yazar/yönetmen Alex Scharfman‘ın ilk filmi. Bu kadar büyük ismin filmde nasıl yer aldığını merak ediyorsanız, Ari Aster‘in baş yapımcı olması yardımcı olmuş olabilir. Zack Snyder‘ın sık sık birlikte çalıştığı görüntü yönetmeni Larry Fong da kamerayı yönetecek. Bu seferki ekip oldukça iyi.

 

Sinopsis şöyle: Bir baba ve kızı, milyarder patronunun hafta sonu inzivasına giderken yanlışlıkla bir tek boynuzlu ata çarpar ve onu öldürür.

 

Jenna Ortega, Scream filmi ve Netflix‘in Wednesday‘inin ardından şu sıralar çok popüler. A24’un elinin altında büyük bir hit olabilir ve prodüksiyon çoktan tamamlandığına göre yakında bu filmden bir şeyler görebiliriz.