i saw the tv glow fragmanı gelmiştir

i saw the tv glow fragmanı gelmiştir


özledik a24 korkularını


Yönetmen Jane Schoenbrun iki filmiyle Sundance‘te fırtına gibi esti. Schoenbrun’un coming-of-age korku filmi “We’re All Going to the World’s Fair” 2021 Sundance Film Festivali’nde büyük bir çıkış yaptı ve yönetmeni “takip edilecekler” listesine aldırdı. Bu yıl ise yazar/yönetmenin bir A24 filmi olan “I Saw The TV Glow” festivalden en büyük övgüleri topladı.

 

Başrollerde Justice Smith, Brigette Lundy-Paine, Ian Foreman, Helena Howard ve Fred Durst, Brigette Lundy-Paine, Ian Foreman, Helena Howard ve Fred Durst rol alıyor, Danielle Deadwyler ve indie-rock sansasyonu Phoebe Bridgers’ın da rol aldığı “I Saw The TV Glow”, bir televizyon dizisine duydukları aşkla birbirlerine bağlanan iki genci konu alıyor. Ancak dizi gizemli bir şekilde yayından kaldırılınca gerçeklikleri bulanıklaşmaya başlıyor. Sloppy Jane’den Indie rock’çı Haley Dahl ve Snail Mail’den Lindsey Jordan da bu gerçeküstü, korku dolu zihin açıcı filmde rol alıyor.

 

Filmin yapımcıları arasında son zamanlarda “The Curse” gibi iddialı bağımsız projelere ağırlık veren Emma Stone, Dave McCary, Ali Herting, Sam Intili ve Sarah Winshall yer alıyor.

 

A24, “I Saw The TV Glow” için 3 Mayıs 2024 vizyon tarihini belirledi. Bakalım…