harry potter dizisi hakkında son gelişmeler

harry potter dizisi hakkında son gelişmeler


2026'dan önce beklemeyin


Stüdyonun geçtiğimiz İlkbaharda açıkladığı üzere, Warner Bros‘tan daha fazla “Harry Potter” gelecek. Ancak en az birkaç yıl daha beklemeyin. Deadline’ın haberine göre, Warner Bros CEO’su David Zaslav “Harry Potter” serisinin yeniden başlatılmasıyla ilgili prömiyer zamanını bu sabah yapılan 4. çeyrek kazanç görüşmesinde açıkladı. Hedef: 2026

 

Bu Zaslav’ın genel bir tahmini, ancak gelecek dizinin aktif olarak geliştirilmekte olduğunu ve belki de insanların fark ettiğinden daha ileride olduğunu varsayıyor. Max’e özel yeniden çevrim, J.K. Rowling’in fantastik kitap serisinin her kitap için bir tane olmak üzere yedi sezonunu kapsayacak. Zaslav, “Harry Potter konusundaki heyecanımız konusunda çekimser davranmadık” dedi.  

 

CEO ayrıca Rowling’in yanı sıra HBO ve Max içerik patronu Casey Bloys ve Warner Bros. Television başkanı Channing Dungey ile birkaç hafta önce Londra’da dizi hakkında bir araya geldiğini belirtti. Zaslav sözlerini şöyle sürdürdü: “J.K. ve ekibiyle gerçek anlamda zaman geçirdik. Her iki taraf da bu seriyi yeniden canlandırmaktan heyecan duyuyor. Konuşmalarımız harikaydı ve ileride olacaklar konusunda daha heyecanlı olamazdık. Max’te dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımızla on yıllık yeni hikayeleri paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

 

Zaslav’ın belirsiz yorumlarında, stüdyonun yeniden başlatmayı ileriye dönük en önemli eserlerinden biri olarak gördüğünden başka pek bir şey yok. Dizinin geçen yılki ilk duyurusunda öğrendiğimize göre Warner Bros. dizinin yepyeni bir kadroyla on yıl boyunca devam etmesini planlıyor. Ancak bazı “Harry Potter” hayranları, Rowling’in transseksüellik konusundaki tartışmalı görüşlerini Zaslav ve ekibinin uzak durması için bir neden olarak göstererek, Rowling’in seriye dahil olmasına karşı çıkıyor. 

 

Yeni DCU’nun yanı sıra, “Harry Potter” yeniden çevrim dizisi muhtemelen Warner Bros’un gelecekteki en büyük projesi.