avatar üç, kate winslet ve şok edici senaryosuyla dönecek

avatar üç, kate winslet ve şok edici senaryosuyla dönecek


film hakkında bildiklerimiz


Avatar’ın (mavi olan) üçüncü filmiyle ilgili detaylar gelmeye yavaştan başladı. Elimizdekileri derlemek istedik:

 

Avatar: The Way of Water‘a yeni katılan bir oyuncu, serinin birkaç yıl sonraki üçüncü filmi için geri dönüyor. Avatar’ın yönetmeni James Cameron’a göre, Kate Winslet‘ın canlandırdığı “Ronal” karakteri Avatar 3’te yer alacak. Sadece bu da değil, Winslet’in rolüne farklı metotlarla hazırlandığını söyleyebiliriz. 

 

Yönetmen PEOPLE Magazine ile yaptığı yeni bir sohbette, “Onu filmde Kitty’yi canlandırmak için arınma ritüeli yaparken ve üçüncü filmde yapacağı bazı şeyleri denerken gördüğünüzde, bunların ancak pratiklere dayanabileceğini anlıyorsunuz.” dedi.

 

Winslet daha önce ComicBook.com‘a, karakterinin sualtı kabilesinin kabile temelli hikaye anlatımı nedeniyle serinin kendisine çekici geldiğini söylemişti.

 

“İlk Avatar’a hayran kaldım. Hepimizin sevdiği gibi ben de çok sevmiştim. Jim güçlü kadın rollerinin inanılmaz bir yazarı ve bunu gerçekten yapan ilk kişilerden biriydi,” diye açıklıyor Winslet. 

 

“Bana Ronal’ı tarif ettiğinde ve onun su kabilesinin kadın, bir tür tanrıça savaşçı lideri olduğunu söylediğinde, düşündüm ki, yani, bu benim için kulaklarıma uygun tınılıyor. Bu şekilde lider olan birini oynama fikri benim için çok önemliydi. Suyu çok severim. Hayatımın büyük bir parçası, hep öyleydi. Jim ve diğer oyuncularla çalışmak beni çok heyecanlandırdı.”

 

Avatar 3 hakkında güncel bildiklerimiz

Avatar 3 hakkında çok az şey biliniyor, ancak Cameron daha önce stüdyo yöneticilerinin hem üçlemenin hem de Avatar 4’ün senaryolarını okuduktan sonra yönetmene çok az revize verdiklerini iletmişti. 

 

Collider’a konuşan Cameron, “Size ayrıntıları söyleyemem ama tek söyleyebileceğim, 2’nin senaryosunu teslim ettiğimde stüdyo bana üç sayfa revize verdi” dedi. “3’ün senaryosunu teslim ettiğimde, bana bir sayfa revize verdiler, yani daha iyiye gidiyordum. Dördüncünün senaryosunu teslim ettiğimde, stüdyo yöneticisi, filmlerin yaratıcı yöneticisi bana bir e-posta yazdı ve ‘Vay anasını’ dedi. Ben de “Peki, revizeler, notlar nerede?” diye sordum. O da “Notlar bunlar.” dedi. Çünkü iyi anlamda filme deliriyor, değil mi?”

 

İlk iki Avatar filmi şu anda Disney+ üzerinden yayınlanırken, Avatar 3’ün 19 Aralık 2025‘te vizyona girmesi planlanıyor.