brad pitt ve george clooney’nin kurtlu filmi geliyor

brad pitt ve george clooney’nin kurtlu filmi geliyor


vizyon vs yayın


Jon Watts‘ın yöneteceği, Brad Pitt ve George Clooney’nin başrollerini paylaştığı film, aynı işe atanan iki yalnız kurt iş bitiriciyi konu alıyor. Filmin adı “Wolves”. 

 

Film bu yılın başlarında çekildi (IMDB’nin her yerinde güzel set fotoğrafları var) ve bir Apple TV+ projesi olarak, “Napoleon” gibi Sony Pictures Releasing aracılığıyla büyük bir sinema dağıtım desteği alacağı konuşulmaya başlandı bile.

 

Pitt’in yapım şirketi Plan B’nin projesi olan filmde Amy Ryan, Austin Abrams ve Poorna Jagannathan da rol alıyor. Filmi “Swiss Army Man” ve Oscar ödüllü “Everything Everywhere All at Once”ın görüntü yönetmeni Larkin Seiple çekecek.

 

Görünüşe göre, üçlü şimdiden bir devam filmini tartışıyor.

 

Clooney bu hafta son filmi “The Boys In The Boat”un tanıtımı için Deadline’a verdiği demeçte, “Brad ve Jon Watts’la yaptığım bu filmin devamı hakkında konuşmaya başladık bile” dedi. 

 

“Harika bir çekimdi ve Jon olağanüstü yetenekli ve aynı zamanda çok neşeli bir adam. Yaptığı işi çok seviyor. Filmi çekerken çok eğlendik ve izledik. Her şeyin ötesinde harika bir film ve Brad’le tekrar çalışmak çok eğlenceli. Gerçekten çok iyi vakit geçirdik.”

 

Clooney filmin vizyona girmesi hakkında da konuştu.

 

“David Zaslav’la bir araya geldik ve ‘bakın, bence yaptığımız her film yayınlanacak ama önce vizyona girmesini istiyoruz çünkü filminizin vizyona girmesinin, başarılı olmasının, tanıtımının yapılmasının gerçek bir faydası var’ dedi. “Bu aslında toplam kaç kişinin izleyeceğini de etkiliyor.”

 

“Brad ve ben o filmi yapmak için bir anlaşma yaptık ve sinemada gösterime girmesini sağlamak için para verdik,” diye devam etti. “O zamanlar bu, son bir buçuk yılda olduğu kadar popüler bir görüş değildi. Sanırım Netflix sinema salonlarını satın almayı bile düşünüyor, emin değilim. Ama ‘Oppenheimer’ ve ‘Barbie’ye baktığınızda, gişede büyük başarılar elde etmeleri onları yayın platformlarında da büyük başarılar etmesini sağlıyor.”

 

Filmler zaten önce sinema modeline geri dönmeye hazır görünüyordu, ancak bu da burada biraz teğet geçiyor. Her iki durumda da “Wolves” 2024’te vizyona girecek gibi görünüyor. İlk olarak sinemalarda gösterime girecek ve iyi iş yaparsa belki bir devam filmi de çekilecek. 

 

Yayın platformu meselesini daha sonra konuşalım.