fransa’nın hit casus dizisi michael fassbender ile uyarlanıyor

fransa’nın hit casus dizisi michael fassbender ile uyarlanıyor


showtime işin içinde


Michael Fassbender, George Clooney‘nin yöneteceği casuslu gerilim dizisi “The Department“ta rol almak için görüşmelerde bulunuyor.

 

Çekimlerine bu bahar Londra’da başlanacak olan “The Department”, Eric Rochant tarafından yaratılan, yönetilen ve yapımcılığı üstlenilen popüler Fransız casus dizisi “The Bureau“ya dayanıyor. Showtime tarafından İngilizce uyarlaması diziye dönüştürülmek üzere sipariş verildi bile. Dizinin yapımcılığını Clooney ve Grant Heslov’un Smokehouse Pictures, MTV Entertainment Studios ve 101 Studios üstleniyor.

 

Orijinal Fransız dizisinde Matthieu Kassovitz, Şam’da altı yıllık bir görevin ardından ana üssüne dönen Fransız Gizli Servisi’nin gizli bir şubesinin üyesi olan Guillaume Debailly rolündeydi. Kahramanaımız, sahte kimliğini ve Suriyeli bir kadınla yaşadığı yasak ilişkiyi unutmaya çalışırken, kendini Fransız Gizli Servisi ve CIA arasında ikili bir oyun oynarken bulur. Dizi, gizli ajanların psikolojisine bakışı, güncel olaylarla yankı uyandıran jeopolitik konulara yer vermesi ve uluslararası konumları nedeniyle Fransa’nın Canal+ kanalında büyük bir hit oldu.

 

Fassbender en son David Fincher’ın “The Killer” filminde profesyonel bir suikastçıyı canlandırmıştı.