george clooney meme uçlu batman’ine geri dönmek istemiyor

george clooney meme uçlu batman’ine geri dönmek istemiyor


biz keaton'dan devam


George Clooney kauçuk meme uçlu yarasa kostümünü bir daha giymek istemiyor. Tahmin etmiştik. Flash filminde Batman rolüne geri dönen Michael Keaton kadar eski zamanlara sıcak bakmadığını verdiği bir röportajda öğrenmiş olduk. 

 

Clooney de 1997’de Batman ve Robin filminde yarasa adamı canlandırmıştı. Film bugün pek iyi hatırlanmıyor. 

 

Clooney’nin yeni yönetmenlik denemesi olan spor draması “The Boys In The Boat un kırmızı halı galasında Entertainment Tonight’a verdiği demeçte “Dünyada o role tekrar geri dönmem için yeterli uyuşturucu olduğunu sanmıyorum” dedi.

 

“Bildiğiniz gibi Batman olarak geri dönmem için büyük bir yaygara koptuğunu düşünmüştüm. Bir yaygara vardı” diyen Clooney, o dönemde eleştirmenler ve hayranlar tarafından hor görülen filmi bir kez daha küçümsedi. “Aslında ‘Lastik meme uçlarım nerede?’ dedim. Onlar da ‘Lastik meme uçları olmadan yapabilir miyiz?’ dediler. Ben de ‘Bu gerçekten benim Batman’im değil, değil mi?’ dedim.”

 

Yakın zamanda Jimmy Kimmel‘a konuk olan Clooney, Batman görünümünü bir kez daha eleştirmekten kendini alamadı.

 

“Oğlum Batman’e aşık. Değil mi? Batman’e aşık. Tek konuştuğu şey Batman,” diye açıkladı Clooney. “Ben de ‘Batman olduğumu biliyor muydun? O da ‘Evet ama artık değil’ diyor. Ne kadar haklı olduğu hakkında hiçbir fikri yok.”

 

Clooney, seyirciler kahkahalara boğulurken, “6 yaşındaki oğlunuza Batman’in meme uçları olduğunu nasıl söylersiniz?” dedi. 

 

Tarihin en eski çizgi roman karakterlerinden birinin bu kadar ayağa düşmesinden ziyadesiyle rahatsızız. Tetiklendik…