george clooney ve adam sandler yeni noah baumbach filminde buluşuyor

george clooney ve adam sandler yeni noah baumbach filminde buluşuyor


netflix yap şovunu


Bebeğim uyan, yeni Noah Baumbach filmi düşüyor! George Clooney ve Adam Sandler, bir Netflix filmi için usta yönetmen Baumbach ile birlikte çalışacak. Baumbach senaryoyu “Doll and Em” dizisinin de yaratıcısı olan aktör Emily Mortimer ile birlikte yazdı. Ayrıca filmin yapımcılığını Amy Pascal ve David Heyman ile birlikte üstleniyor.

 

Netflix’le yaptığı özel anlaşma kapsamında Baumbach daha önce Sandler’ın da rol aldığı “The Meyerowitz Stories (New and Selected)“in yanı sıra Adam Driver ve Scarlett Johansson’lı Oscar’da en iyi film adayı olmuş “Marriage Story” ve Don DeLillo romanından uyarlanan ve Drive ile Greta Gerwig’in başrollerini paylaştığı “White Noise“u yapmıştı.

 

Şirketin film şefi Scott Stuber daha önce Baumbach’ın muhtemel yeni filmini “yetişkinler hakkında komik ve duygusal bir reşit olma hikayesi” olarak tanımlamıştı. Film, Clooney’nin Baumbach’la ilk yönetmen-oyuncu işbirliği olacak.

 

Ayrıca Adam Sandler’ın da Netflix ile uzun süredir devam eden bir ilişkisi var. Kısa süre önce Netflix yapımı animasyon filmi “Leo”da başrolü üstlenen Sandler, “You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah” ve “Murder Mystery 2″de de rol almıştı.

 

Konuyu duyar duymaz aklımıza bu sene büyük sükse yapmış ve eleştirmenlerden tam not almış The Holdovers geldi. Noah Baumbach’ın coming of age filmi nasıl bir şey olur, daldık hayallere…