new girl’ün nick’i, jake johnson’ın ilk yönetmenlik denemesi self reliance’ın fragmanı yayınlandı

new girl’ün nick’i, jake johnson’ın ilk yönetmenlik denemesi self reliance’ın fragmanı yayınlandı


andy samberg içerir


Jake Johnson‘ın ilk yönetmenlik denemesinde tehlikeli bir oyun oynadığı Self Reliance‘ın ilk fragmanı yayınlandı. Siz de “bu adam nereden tanıdık?” krizine girdiyseniz söyleyelim, kendisi Drinking Buddies, New Girl, The Mummy, Jurassic World projelerinde yer almıştı. Aktör Self Reliance için hem kamera önünde hem de arkasında çalışacak.

 

Self Reliance, insanların eğlence için avlanmasını konu alan bir komedi-gerilim filmi. Hulu‘daki ilk gösteriminden önce yayınlanan fragman, filmdeki hayatta kalma mücadelesi başlamadan önce izleyicilere konuyu çok iyi bir şekilde tanıtıyor: Oyun başladığında kimse avlanmaktan kurtulamayacak, ancak yarışmacılar ödülü kazanmak istiyorlarsa kurallara uymak zorundalar.

 

Self Reliance’da Johnson, sokak ortasında Andy Samberg tarafından kendisine yaklaşılana kadar nispeten sakin bir hayat süren Tommy Walcott’u canlandırıyor. Brooklyn Nine-Nine oyuncusu, Walcott’a hayatının fırsatını sunuyor; burada avcılar tarafından öldürülmeden bir ay hayatta kalabilirse 1 milyon dolar kazanacak. Oyunun tek şartı, avcıların sadece o yalnızken saldıracak olması, bu da kahramanı çok karmaşık bir duruma sokuyor. 

 

Onlarca yıl aktör olarak çalıştıktan sonra, Self Reliance, Natalie Morales ve GaTa’nın da performanslarının yer alacağı bir projeyle Johnson’ın bir yönetmen olarak becerileriyle neler yapabileceğini keşfetmesine olanak tanıyacak. Johnson, Spider-Man: Into the Spider-Verse‘ün 2018’de yayınlanmasından bu yana Peter B. Parker’ı seslendirdi ve bu yılki devam filminde rolünü yeniden canlandırdıktan sonra Spider-Man: Beyond the Spider-Verse’de geri dönecek. Hikayenin üçüncü bölümünün şu anda bir çıkış tarihi yok.

 

Film 12 Ocak 2024’te Hulu’da gösterime girmeden önce Self Reliance’ın ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.