ryan reynolds ve channing tatum’lı muhtemel hit için stüdyolar kapışıyor

ryan reynolds ve channing tatum’lı muhtemel hit için stüdyolar kapışıyor


the lost city yönetmenleri yapacak


Hollywood stüdyolarında kapı kapı dolaşan ve satın almak için kapışılan bir proje olduğu söyleniyor. “Calamity Hustle” adlı bir film. Fakat ne mevcut bir hikayeye dayanıyor ne de büyük bir süper kahraman filmi. Tamamen filmde yer alacak yıldızların etkisi olduğunu düşünüyoruz. Bu başroller ise Ryan Reynolds ve Channing Tatum’dan başkaları değil. 

 

The Hollywood Reporter‘ın haberine göre, hit aksiyon-romantik komedi “The Lost City“nin arkasındaki yönetmen ikili Adam ve Aaron Nee, yazıp yönettikleri “Calamity Hustle” adlı yeni bir film için hazırlık yapıyorlar. Hustle’ın, bir elmas soygununa karıştıktan sonra arasının açıldığı kardeşini bulmak zorunda kalan eski bir dedektifin hikayesini anlatacağı söyleniyor. 

 

Rapora göre neredeyse tüm stüdyolar bu filmi kapmak için sabırsızlanıyor. Film yapımcılarını etkilemek için ortaya uçuk rakamlar atılıyor. Bazıları toplam paket maliyetinin kabaca 175 milyon dolardan bahsediyoruz. İlginç şekilde, büyük stüdyoların ve yayıncıların maliyetleri düşürmek için büyük çaba sarf ettiklerini gördüğümüz bir yılda, bu tür bir film için hala büyük bir heves bulunuyor. 

 

Anlaşma yapılmış olsa bile, “Calamity Hustle” kesin bir şey değil. Haberde ayrıca senaryo üzerinde hala çalışılması gerektiği, dolayısıyla her şeyin dağılabileceği iddia ediliyor. Ancak şimdilik, önümüzdeki birkaç yıl boyunca herkesin radarında olacak bir film bu. Bekleyip göreceğiz…