simon pegg, tom cruise’un artık görevi ve tehlikeyi salması gerektiğini söyledi

simon pegg, tom cruise’un artık görevi ve tehlikeyi salması gerektiğini söyledi


gerçek arkadaş


Çok az oyuncu Tom Cruise‘un “Mission Impossible” ile özdeşleşmiş olduğu kadar bir film serisiyle özdeşleşmiştir. Ancak Ethan Hunt‘ı canlandırdığı onlarca yıl boyunca Cruise‘un yanında serinin ayrılmaz parçaları haline gelen bir yardımcı oyuncu kadrosu da yer aldı.

 

En tanınmış yüzlerden biri, 2006 yapımı “Mission: Impossible III”ten bu yana her filmde Benji Dunn‘ı canlandıran Simon Pegg. The Independent’a verdiği yeni bir röportajda Pegg, beş film boyunca Cruise ile kurduğu çalışma ilişkisini değerlendirdi. Cruise’un aksiyon yıldızlığına övgüler yağdırırken, aksiyon sever jönün eninde sonunda gişe rekorları kıran filmlerden uzaklaşıp başka yaratıcı fırsatların peşine düşeceğini öngördüğünü söyledi.

 

Pegg, “Mission: Impossible” serisi sona erdikten sonra Cruise ile çalışma olasılığı sorulduğunda “Bilmiyorum,” dedi: “Tom’la çalışmayı seviyorum ve onunla çalışmak gerçekten çok eğlenceli ama Tom gidip başka şeyler yaparsa bunun tamamen farklı bir şey olacağı hissine kapılıyorum. Kariyerinde bambaşka bir yol ilerleyebileceği yaşa geldi. O çok iyi bir aktör, çok çok iyi bir aktör. “Magnolia” ve “Jerry Maguire“da gördüğümüz gibi… Bence sonunda bir boktan atlamayı bıraktığında, üçüncü bir perdesi olacak. Ayrıca evet, bunun bir parçası olmak güzel olurdu.”

 

Aslında yeni bir proje mevcut

 

Cruise “Mission: Impossible” serisinden uzaklaşmak gibi bir planı olmadığını açıkça belirtmiş olsa da, yakın rol arkadaşı Christopher McQuarrie, Cruise‘un serideki rollerinden büyük bir sapma anlamına gelecek daha “gnarlier” bir filmi birlikte geliştirdiklerini söyledi. Bu tuhaf kelime “katmanlı, pürüzlü” gibi anlamlara geliyor. 

 

“Bu biraz gizli kapaklı. Ne bir ateşleyicisi ne de bir gövdesi var” diyen McQuarrie, 2022’deki gizli proje hakkında şunları söyledi “Bu gerçekten uzun zamandır konuştuğumuz bir şey. Tom’u görmeye alışık olduğunuz şeylerin çok dışında. Gerçekten sevdiğim türden bir şey. Biraz daha benim ilgi alanıma giriyor. Yine de bu yolculukta öğrendiğimiz her şeyi, yani gerçek duygusal deneyimler hakkında giderek daha fazla film yapmayı da içeriyor.”