tom cruise film setlerinde gerçekten sinirli biri mi?

tom cruise film setlerinde gerçekten sinirli biri mi?


hannah waddingham açıklıyor


Tom Cruise’un, Mission Impossible 7 filmi setinde çalışanlara bağırdığı ve küfrettiği haberleri ortaya çıkmıştı. Gerçekten de setten sızan ses kayıtlarında, Tom Cruise’un Londra’da sosyal mesafe kurallarına uymadığı için set çalışanlarına bağırdığı duyuluyor. Bu olay, medyada geniş yankı uyandırmış ve konu film setlerinde Tom Cruise olunca kendisinin uzak durulması gereken biri olduğu konuşulmaya başlanmıştı.

 

Kendisiyle Mission Impossible 8 filminde çalışan Hannah Waddingham, ITV’nin “James Martin’s Saturday Morning” programının Noel bölümünde yer aldı ve Tom Curise’un karakterini övdü. 

 

Bu arada, Waddingham’ın “Mission: Impossible 8” karakteri henüz açıklanmadı ama Cruise’la birlikte USS George H.W. Bush savaş gemisinde aksiyon filminin çekimlerinde beş yoğun gün geçirdiğini söyledi. 

 

Waddingham, “Tom Cruise’a saldıran herkesle gerçek bir sorunum olduğunu söylemek zorundayım” dedi. “Onunla tanıştıktan ve yoğun bir şekilde beş gün geçirdikten sonra… Hiç şüphesiz şimdiye kadar tanıştığım en sevimli, cesaret verici, pozitif ve ilham verici insanlardan biri. Muhteşem değil mi? Kimsenin onun hakkında bir şey söylemesine ayıracak vaktim yok.”

 

Waddingham bu ayın başlarında SiriusXM’e verdiği demeçte babasının hayatı boyunca nehir polisi olarak görev yapması nedeniyle teknelerde büyüdüğünü söyled. Bu nedenle “Mission: Impossible 8” sahnelerini gerçek bir savaş gemisinde çekmeye çok hevesliymiş. Cruise’a ve filmin yönetmeni Christopher McQuarrie’ye “Bu dünyayı çok iyi biliyorum,” dediğini hatırlıyor. “Merak etmeyin. Dişlerimi küçük bir kabinde fırçalamaya alışkınım.”

 

“Mission: Impossible 8″in 28 Haziran 2024’te sinemalarda gösterime girmesi beklenirken, Paramount Pictures grevden kaynaklanan prodüksiyon gecikmeleri nedeniyle filmi yaklaşık bir yıl erteleyerek 23 Mayıs 2025‘e çekti.

 

“Dead Reckoning Part One”, “Barbenheimer “ın dünya çapında fenomen olmasından hemen önce vizyona girmişti. “Part One”, Imax ekranlarında neredeyse hiç gösterilmedi çünkü Christopher Nolan’ın “Oppenheimer” filmi yaz sonuna kadar premium formatı domine etti. Neyse ki üç haftalık özel bir Imax gösterimine sahip olacak olan sekizinci “Mission” filminde durum böyle olmayacak. Beklenmedik bir film o güne kadar fenomen olmazsa tabii.