atlanta’dan lakeith stanfield, shane black’in yeni filminin kadrosuna katıldı

atlanta’dan lakeith stanfield, shane black’in yeni filminin kadrosuna katıldı


tipini tanıyıp adını bilmediğimiz oyunculardan


Atlanta, Sorry to Bother You ve The Book of Clarence filmlerinden tanıdığımız LaKeith Stanfield, Shane Black‘in Amazon MGM Studios için yönettiği suç gerilim filmi Play Dirty‘de Mark Wahlberg‘li kadroya katıldı.

 

Donald E. Westlake’in Parker romanlarından uyarlanan filmde Wahlberg, ihanete uğrayan ve ölüme terk edilen azılı bir profesyonel hırsızı canlandırıyor. Ancak intikam arayışı, kariyerinin en büyük soygununu gerçekleştirme fırsatını da beraberinde getiriyor. Bununla birlikte Güney Amerikalı bir diktatörü, New York mafyasını ve dünyanın en zengin adamını alt etmesi gerekecektir.

 

Stanfield ise ona yardım eden dolandırıcı Grofield‘ı canlandıracak.

 

Senaryoyu Shane Black, Charles Mondry ve Anthony Bagarozzi yazdı.

 

Jules Daly ve Marc Toberoff yapımcılığı üstleniyor. Projenin yapımcılığını daha önce Joel Silver üstlenmişti ancak Silver sözlü taciz iddiaları üzerine Kasım ayında kovulmuştu.

 

Yapımcı kadrosunda Downey Takımı’ndan Robert Downey Jr. ve Susan Downey’nin yanı sıra Black, Mondry, Bagarozzi ve James Skotchdopole yer alıyor. Ezra Emanuel ise ortak yapımcı.

 

Stanfield, 2021 yapımı Judas and the Black Messiah filmindeki performansıyla en iyi yardımcı oyuncu kategorisinde Oscar adaylığı kazandı ve geçen yıl Disney’in yaz dönemi filmi Haunted Mansion’da rol aldı. 

 

Shane Black ise en çok The Nice Guys ve Iron Man 3 ile tanınıyor. Gayet iyi filmlerdi. Umutluyuz.