ben mendelsohn ve juliette binoche’un başrolleri paylaştığı dior dizisinden fragman

ben mendelsohn ve juliette binoche’un başrolleri paylaştığı dior dizisinden fragman


apple tv'nin moda endüstrisi dizisi


Bugün high fashion dediğimiz modanın öncü markalarından Christian Dior nasıl bir moda ikonu haline geldi? “The New Look” sadece Dior‘un değil, moda endüstrisinin de önemli bir dönemini inceleyerek bu soruya yanıt arıyor. Bu Apple TV+ dizisi, Paris Nazi işgali nedeniyle harap olurken Dior’u takip ediyor; moda ve stil ile eş anlamlı olan şehir, İkinci Dünya Savaşı’nın dehşetine yenik düştükten sonra ihtişamını geri kazanmanın yolunu bulmak zorunda kalıyor. 

 

Emmy Ödülü sahibi Ben Mendelsohn, Christian Dior rolüyle oyuncu kadrosuna liderlik ederken, Akademi Ödülü sahibi Juliette Binoche da Coco Chanel rolüyle başrolü paylaşıyor. Maisie Williams, John Malkovich, Emily Mortimer ve Claes Bang bu yetenekli topluluğu tamamlayan oyunculardan sadece birkaçı.

 

Projenin müzikleri dönemin hit şarkılarına yeni bir soluk getiriyor; klasiklerin yanı sıra daha az bilinen şarkıları coverlamak için günümüzün yenilikçi sanatçılarına başvuruyor. Grammy Ödülü sahibi Jack Antonoff, Bleachers, Florence Welch, Lana Del Rey, Matty Healy (The 1975), Beabadoobee, Nick Cave ve Perfume Genius dizi için çalıyor. 

 

“The New Look”un ilk üç bölümü 14 Şubat‘ta Apple TV+’ta yayına başlayıp 3 Nisan’a kadar her Çarşamba yeni bir bölüm yayınlanacak.