jacob elordi’nin banyo suyu gibi kokan mum

jacob elordi’nin banyo suyu gibi kokan mum


banyo suyu sektörü hiç olmadığı kadar hararetli


Saltburn’ün ülkemizde vizyon tarihi belirsiz olsa da izleyenler izledi ve film hakkında konuşulmaya başlandı bile. Barry Keoghan ve Jacob Elordi’nin başrollerini paylaştığı Emerald Fennell filmi farklı eleştiriler alıyor. Çok beğenen de var, dalgasını geçen de. Jacob Elordi’nin küvet suyundan mum yapan da… 

 

Saltburn’de ağzınızı açık bırakacak, kaşlarınızı çattıracak ve gözlerinizi kısmanıza neden olacak pek çok sahne var… Ancak bunlardan ilki filmin 30. dakikasında Oliver’ın (Barry Keoghan) Felix’in (Jacob Elordi) birkaç dakika önce içinde mastürbasyon yaptığı kullanılmış banyo suyunu içip sesli bir şekilde höpürdetmesiyle ortaya çıkıyor.

 

Gwyneth Paltrow Reveals Goop's New 'This Smells Like My Orgasm' Candle

 

Sayısız meme’e dönüşen bu sahne artık bir mum. Gwyneth Paltrow, oyunculuğu bırakıp kozmetik markası açmış, mumlarını “This Smells Like My Orgasm” diyerek tanıtıyordu.  Şimdi, yeni bir 2024 kokusu gündemde ve iddialara göre Jacob Elordi’nin doruk noktası gibi kokuyor.

 

“Jacob Elordi’nin Banyo Suyu” etiketli mum Etsy’de 26$ ve Amazon’da 36$’a satılıyor ve TikTok’ta dolaşan bir videonun ardından geniş kitlelere ulaştı. 

 

 

Ürün açıklamasında “Kaliteli bir mumun kokusu gibisi yoktur, özellikle de bu koku Jacob Elordi’den ve Majestelerinin nasıl koktuğunu hayal ettiğimizden esinlenmişse.” ifadeleri yer alıyor.

 

Kokunun üç çeşidi var: vanilya, rahatlatıcı baharat ve deniz meltemi. Mum, aynı zamanda Drake‘in banyo suyu, Harry Styles‘ın banyo suyu ve Eau De Timothée‘ye de ev sahipliği yapan Side Hustle Vibes tarafından satılıyor.

 

Ancak Jacob Elordi temalı mumları satan tek firma Side Hustle Vibes değil. Cool Girl Candles, biraz daha uygun bir başka “This smells like Jacob Elordi” mumunu 19.79 dolara satışa sundu.

 

 

Elordi grafik sahne hakkında Variety’ye şunları söylemişti: “‘Tanrı’ya şükür, bu benim’ dedim. “Çok gurur duydum. Barry’nin o şekilde içmesinden çok gurur duydum.”

 

Banyo suyuyla gündeme gelen tek insan Jacob Elordi değil. Kevin Durant, 2011’de, ortada hiçbir şey yokken, formunun zirvesindeyken o meşhur Tweet’i atmıştı:

 

Kevin Durant has been one of us for 8+ years, all praise the one true lord  : r/youdrinkbathwater