noomi rapace yeni apple tv+ uzay dizisinde kendini buluyor

noomi rapace yeni apple tv+ uzay dizisinde kendini buluyor


diziden fragman yayınlandı


Apple TV+, gelecek ay yeni dizisi Constellation‘da komplo, aksiyon, macera ve dramayı bir araya getiriyor. “Komplo temelli psikolojik gerilim draması” olarak tanımlanan Constellation, hayatını tekrar düzene sokmak için son bir göreve çıkan bir kadını takip ediyor. Dizi sekiz bölümden oluşacak ve ilk üç bölümü 21 Şubat Çarşamba günü Apple TV+’ta yayınlanacak. Kalan bölümler ise final günü 27 Mart’ta kadar haftalık olarak yayınlanacak. Dizinin prömiyerinden önce Apple TV+ resmi fragmanı yayınladı.

 

Constellation, son günlerinde bir uzay felaketi geçirip Dünya’ya geri dönen astronot Jo (Noomi Rapace) üzerine odaklanıyor. Jo’nun hayatının önemli parçalarının eksik olduğunu hızla fark etmesiyle başlıyor. Bu nedenle aksiyon dolu bir yolculuğa çıkıyor. Bu süreçte, uzay seyahatinin tarihine dair daha fazla şey ortaya çıkararak, izleyicileri insan psikolojisinin karanlık tarafına çekerken “kaybettiği her şeyi geri kazanmaya” çalışıyor.

 

Constellation, Jonathan Strange & Mr. Norrell, Wallander ve The War of the Worlds gibi dizilerle tanınan Peter Harness tarafından Haunted Barn Ltd. için yaratıldı. Oliver Hirschbiegel ve Joseph Cedar yönetmen kadrosunu oluşturuyor. Jonathan Banks, James D’Arcy, Julian Looman, William Catlett, Barbara Sukowa dizide yer alan diğer oyuncular.

 

Fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.