wednesday’in ikinci sezon atmosferi daha karanlık

wednesday’in ikinci sezon atmosferi daha karanlık


jenna ortega açıklamalarda bulundu


Jenna Ortega, Wednesday’in ikinci sezonunu heyecanla beklediğini ve her bölümün bir film gibi hissettireceğini söylüyor. Ortega, Emmy ödül töreninde Laverne Cox‘a verdiği röportajda, “İkinci sezon için bazı senaryolar okudum ve kesinlikle biraz daha korku atmosferine yöneliyoruz” dedi. 

 

“Gerçekten heyecan verici çünkü dizi boyunca karakterim kendinden ödün vermiyor ve bu onun harika yanı.”

 

“Gerçekten iyi replikler var ve her şey daha büyük. Daha fazla aksiyon dolu. Sanırım her bölüm muhtemelen biraz daha çok bir film gibi hissettirecek, bu da güzel.” dedi.

 

Netflix dizisinin ikinci sezonu, ilk sezonun Romanya’da çekilmesinin ardından İrlanda’ya taşındı. Çarşamba günü yürütücü yapımcı Steve Stark yakın zamanda, Nisan ayında dizinin çekilmeye başlayacağını açıkladı.

 

Ortega’nın Wednesday dizisinin ikinci sezonunda yürütücü yapımcı olarak yer alması planlanıyor. 

 

Netflix yakın zamanda, Fred Armisen‘in Uncle Fester‘ı etrafında dönen bir Wednesday spinoff‘u üzerinde çalıştıklarını doğruladı. Armisen, dizinin ilk sezonunda bir bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı. Uncle Fester, Wednesday’in babası Gomez Addams’ın kardeşi ve elektrik üretebilme yeteneğini kullanarak Thing’i canlandırabiliyor. 

 

Wedsneday ilk sezonunda yer alan Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers, Joy Sunday, Georgie Farmer, Naomi J. Ogawa, Christina Ricci, Moosa Mostafa ve Catherine Zeta-Jones, ikinci sezonda da rollerini tekrarlayacaklar.