dakota johnson ve sean penn’li güçlü bir yolculuk filmi geliyor

dakota johnson ve sean penn’li güçlü bir yolculuk filmi geliyor


özlemişiz bu minimalliği


Prömiyerini geçen yıl Telluride Film Festivali‘nde yapan “Daddio“, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ve minimalist senaryosuyla bir anda ortaya çıktı. Dakota Johnson ve Sean Penn‘in başrollerini paylaştığı film, bir takside geçen, şoför (Penn) ve sürücünün (Johnson) hayat, politika ve dünyaya bakış açıları hakkında uzun ve kışkırtıcı bir sohbete giriştikleri iki kişilik bir film. Filmden teaser yayınlandı. 

 

“I Am Not Okay With This” dizisinin yaratıcısı olan ve “Daddio” ile ilk yönetmenlik denemesini yapan Christy Hall‘un yönettiği film, iki başrol oyuncusunun cazibesine ve yeteneklerine dayanan, oldukça sade ve minimalist bir yapım.

 

Açıklanan sinopsis şöyle: New York şehri. JFK havaalanı. Genç bir kadın sarı bir taksinin arka koltuğuna atlar, taksici aracı çalıştırır ve ikili gecenin karanlığında Manhattan’a doğru yola çıkar, beklenmedik bir sohbet başlar ve bu sohbet tek, destansı, olağanüstü bir yolculukla sonuçlanır.

 

“Daddio”nun henüz bir vizyon tarihi yok, ancak Sony Pictures Classics filmin haklarını geçen yılın sonlarında aldı. Yeni tanıtım fragmanı, filmin neler barındırdığına dair küçük bir tat ve yaz aylarında vizyona girme sözü veriyor.