eminem, “süper hayran” belgeseli yapıyor

eminem, “süper hayran” belgeseli yapıyor


"stan" yazarından başkası beklenmezdi


2000 yılında “Stan” adlı şarkısıyla fanatik ve bazen de hayalperest süper hayranlar için bir terim icat eden Eminem, bu fenomen üzerine bir belgeselin ortak yapımcılığını üstleniyor.

 

Belgesel, kendi yapım şirketi Shady Films aracılığıyla yapılacak ve ilk dağıtımı Paramount/MTV tarafından üstlenilecek. 

 

Filmin yönetmenliğini Steven Leckart’ın üstleneceği filmin bu yıl içinde gösterime girmesi planlanıyor.

 

Sinopsise göre, çalışma adı “Stans” olan belgesel, “dünyanın en ikonik ve kalıcı sanatçılarından biri olan Eminem ve ona tapan hayranlarının merceğinden anlatılan, süper hayranlık dünyasına yapılan açıklayıcı, kişisel bir yolculuk”.

 

Shady Films’den Paul Rosenberg (Eminem’in uzun süredir menajeri) ve Stuart Parr şunları söylüyor: “‘Stans’ kamerayı çevirip izleyicilere hayranlık hakkında sorular sormamız için bir fırsat oldu. Bu, Eminem’in en büyüleyici şarkılarından birinin ve dünyanın en önemli şovmenlerinden birinin merceğinden hayran kitlesi ve sanatçı arasındaki ilişkiye dair bir çalışma.”

 

Son zamanlarda hayranlar, sosyal medya aracılığıyla bu kadar ulaşılabilir olan ünlülerle tuhaf ilişkiler kurup, onları rahatsız etmek ve konserde kafalarına materyal fırlatmak derecesinde fanatizme kapılmakta beis görmüyor. Böyle bir belgesele ihtiyaç vardı.