glen powell, hulu komedisinde ekranda amerikan futboluna geri dönüyor

glen powell, hulu komedisinde ekranda amerikan futboluna geri dönüyor


yazar ve yapımcı ayrıca


Glen Powell, Chad Powers adlı yeni Hulu dizisinde başarılı bir kolej oyun kurucusunu canlandıracak. Glen, beyaz perdede Amerikan futbolunu en son Top Gun: Maverick filminde sahilde kaslı adamlarla oynamıştı. 

 

ESPN+’da yayınlanan Eli’s Places programındaki bir skeçten uyarlanan yarım saatlik komedi, kötü davranışlarıyla kendi kariyerini mahveden havalı bir kolej oyun kurucusu olan Russ Holliday’i (Powell) takip edecek. İkinci bir şans için umutsuzluğa kapılan Russ, kendini Chad Powers kılığına sokarak, zor durumdaki Güneyli bir futbol takımına yetenekli bir yedek oyuncu olarak katılır.

 

Powell diziyi Loki’nin yaratıcısı Michael Waldron ile birlikte yarattı ve yapımcılığını üstlendi. İkili yaptıkları açıklamada “İkimiz de sıkı kolej futbolu hayranlarıyız” dedi. “Eli’yi Chad Powers olarak gördüğümüzde, bunun bu dünya hakkında büyük ve eğlenceli bir hikayeye giden yol olduğunu biliyorduk. Bu ekibin bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz ve Chad’i oyuna dahil etmek için sabırsızlanıyoruz. Hızlı düşün, hızlı koş.”

 

Emmy ödüllü komedi Ted Lasso da sporla ilgili kısa bir skece dayanıyordu, yani Chad Powers için her şey mümkün. Bu, Powell’ın yönetmen Richard Linklater ile birlikte yazdığı Hit Man’den sonra ikinci büyük yazarlık projesi olacak. Powell kariyerine yapımcı Lynda Obst’un asistanı ve senaryo okuyucusu olarak başladı ve komedi – diyalog yazma becerisini geliştirmesine yardımcı oldu.