gore verbinski, yıllar sonra şov gibi bir kadroyla beyaz perdeye dönüyor

gore verbinski, yıllar sonra şov gibi bir kadroyla beyaz perdeye dönüyor


a cure for wellness yönetmeni


İlk üç “Pirates of the Caribbean” filmini (2003-2007) ve En İyi Animasyon Film dalında Akademi Ödülü ve BAFTA kazanan animasyon filmi “Rango“yu (2011) yönettikten sonra, yönetmen Gore Verbinski‘nin üretim sıklığını hayli düşürmüştü. “The Lone Ranger” gişede pahalı bir hayal kırıklığı yarattı ve son filmi 2016 yapımı “A Cure for Wellness“in üzerinden neredeyse on yıl geçti. 

 

Yönetmen nihayet sinemaya dönmek istiyor. Deadline’ın haberine göre Sam Rockwell, Haley Lu Richardson, Michael Peña, Zazie Beetz ve Juno Temple, Verbinski’nin bir sonraki filmi Good Luck, Have Fun, Don’t Die’da rol alacak.

 

Senaryosu Matthew Robinson tarafından yazılan aksiyon-macera filmi, “Los Angeles’taki bir lokantaya gelen ‘gelecekten gelen bir adamın’ (Rockwell), dünyayı kötücül bir yapay zekanın ölümcül tehdidinden kurtarmak için bir görevde kendisine katılacak hoşnutsuz müşterilerin (Richardson, Peña, Beetz, Temple) doğru kombinasyonunu bulmasını” konu alıyor. Yapımına bu yıl Güney Afrika’nın Cape Town kentinde başlanacak olan filmin 2024’te vizyona girmesi bekleniyor.

 

Verbisnki yıllar içinde birçok film çekmeyi denedi ve bir noktada 20th Century Fox’un Channing Tatum’un başrolünü oynadığı “Gambit” filmini yönetmesi planlanıyordu. Ama bu gerçekleşmedi ve “Good Luck, Have Fun, Don’t Die,” 2017’deki “A Cure For Wellness”tan bu yana ilk filmi. Film, şu anda gerçekleşmekte olan 74. Berlin Uluslararası Film Festivali sırasında Avrupa Film Pazarı’nda (EFM) satılan birçok proje arasında yer alıyor.