margot robbie ve colin farrell’ın başrolleri paylaştığı ve barbie’ye benzeyen bir film geliyor

margot robbie ve colin farrell’ın başrolleri paylaştığı ve barbie’ye benzeyen bir film geliyor


filmin haklarını sony satın aldı


Sony Pictures, Berlin’deki Avrupa Film Pazarı’nın ilk büyük anlaşmasını yaptı diyebiliriz. Bu pazarda gerçekten de filmler “görücüye” çıkıyor ve dev dağıtım şirketleri kapışıyor. Sony, başrollerini Margot Robbie ve Colin Farrell‘ın paylaştığı fantastik – romantik film “A Big Bold Beautiful Journey“nin haklarını satın aldı.

 

Filmin yönetmenliğini “Pachinko” dizisi ve bilimkurgu draması “After Yang”in de yönetmenliğini üstlenen Kogonada yapacak. Senaryoyu ise “The Menu”nün senaristi Seth Reiss kaleme aldı.

 

Asıl olay, “A Big Bold Beautiful Journey”, Robbie’nin yapımcılığını da üstlendiği 1 milyar dolarlık gişe rekortmeni “Barbie”nin konu bakımından devamı niteliğinde. Konuyla ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor ama filmin “iki yabancının ve onları birbirine bağlayan olağanüstü duygusal yolculuğun yaratıcı bir öyküsü” olduğu söyleniyor. Prodüksiyon bu bahar Kaliforniya’da başlıyor.

 

Sony Pictures’ın Sinema Grubu Başkanı ve CEO’su Tom Rothman yaptığı açıklamada, “Bu işte arada bir o kadar özel ve orijinal bir senaryo okursunuz ki, son sayfaya kadar uçar, ilham alır ve moral bulursunuz” dedi. “Seth Reiss’in yazdığı ‘A Big Bold Beautiful Journey’ böyle bir senaryo ve muhteşem yönetmen Kogonada, Colin ve Margot’dan oluşan mükemmel oyuncu kadrosu ve üst düzey yapımcılar Bradley Thomas, Dan Friedkin ve Ryan Friedkin ile birlikte cennetten gelen bir proje. Seyircinin özgünlük için yanıp tutuştuğuna inanıyoruz ve bunu başardığımız için ilgili herkese onur ve minnet duyuyoruz.”

 

Meraklandık ne yalan söyleyelim. Barbie’nin alakasını, Mattel’in ne kadar dahil olacağını öğrendikçe paylaşacağız.