DÜNYADA GEÇİRDİĞİMİZ ZAMAN HER TÜRLÜ HESAPLANIR

DÜNYADA GEÇİRDİĞİMİZ ZAMAN HER TÜRLÜ HESAPLANIR


Hayatinizin Detaylarini Sizden Daha İyi Bilen Site


Tam olarak kaç yaşında olduğunuzu biliyor muydunuz? Bu soruya en detaylı cevabı veren çok ilginç bir siteyle karşınızdayız; You’re Getting Old. Şimdiye kadarki hayatınızda sizlerin bile haberinizin olmadığı detayları veriyor bu site. Hayatınız hakkında ilginç istatistikler veren You’re Getting Old, tamı tamına kaç gün, kaç saniyedir dünyada olduğunuz bilgisini sizlerle paylaşarak; yaşınızı tam olarak söyleyebilmenizi sağlıyor.

 

Yaşınıza yeni bir bakış açısı getirecek olan bu sitede; “Ben Affleck’in sizden tam 2 kat daha yaşlı” olduğu bilgisinden tutun da, sizinle aynı gün doğan insanların yaşama oranlarına, hayatta olduğunuz zaman içinde dünyanın merkezi etrafında kaç tur attığınız, dünyada olduğunuz süre boyunca güneşin etrafında ne kadar dolaşmış olabileceğiniz, bebekliğinizde, çocukluğunuzda, ergenliğinizde ve yirmili yaşlarınızda dünya genelinde olup biten önemli bilgilere kadar onlarca bilgi veriliyor.  

 

 

 

 

 

Haydi, ne duruyorsunuz? Siz de hemen bu siteye girerek doğum gününüzü girin ve yaşınız hakkında harika istatistiklere kucak açın.