ŞANGHAY’DA KEDİLER NİKAH MASASINA OTURUYOR

ŞANGHAY’DA KEDİLER NİKAH MASASINA OTURUYOR


Şanghay Evlendirme Dairesi'nde Yildirim Nikahi Basan Kediler


Dünyanın nüfusu en kalabalık ülkesi olan Çin, bu nüfus yoğunluğunun meyvesini birbirinden garip icraat, icat ve haberlerle toplamaya devam ediyor. Milyarlarca insanın yaşadığı bir yerden de bu beklenirdi zaten. O yüzden kökeni Uzakdoğu ve özellikle Çin olan haberlere artık şaşıramıyoruz. Lakin; şimdi sizlerle paylaşacağımız haberimiz "Hayırlı bir iş" için. "Hayırlı iş" lafını duyunca aklına hemen evlilik gelenler lafımız size; haklısınız! Ama hiç tahmin etmediğiniz bir nokta var; mevzu bahis evliliklerin objesi insanlar değil, evcil hayvanlar!

 

 

Şanghay'da yeni başlayan hizmetle evcil hayvanlara çöpçatanlık yapılıyor. Kedinize helal süt emmiş hayırlı bir kısmet bulmakta zorlanıyor musunuz? Ona memleketten kısmet bulmak zor mu geliyor? O zaman şehirdeki üniversite öğrencilerinin başının altından çıkan bu hizmet tam size ve kedinize göre. 

 

Sadece 48 Dolar karşılığında gerçekleştirilen hizmet dahilinde, kedinizin huyuna ve suyuna uygun bir eş bulunuyor. Ardından da minyatür gelinlik-damatlık ve çiçeklerle bezeli rüya gibi nikah kıyılıyor. Bu nikahın sonunda hayvan sahiplerine sembolik birer evlilik cüzdanı da veriliyor. Onlar eriyor muradına, siz çıkıyorsunuz kerevetine.

 

 

Fikir sahibi Dong Xiaocen'in açıklamasına göre; şu ana kadar 200 evcil hayvan nikah masasına oturtulmuş ve talep giderek artıyormuş.